- Argos: Szeretem az ecetfát
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
napi 1-1 digicam és házimozi hírre lehet számítani, a 8 ph-s hír mellé. persze amikor photokina vagy pma van, akkor több, de ez nem jellemző. az rss-ekre kitalálunk majd valamit, de nem holnapra, nem is jövő hétre, mert nincs szarni sem időnk.
viszont azt fogadjátok el kérlek, hogy a házimozi és a digicam mostantól "ph-s tartalom", ugyanúgy, mint a proci vagy az alaplap. nem szeretnénk sem eldugni, sem külön kezelni, sem x, hiszen olyan sincs most sem, hogy "a ph rss-t szeretném, de nem érdekelnek a hálózatos anyagok".
-
Laci.M
senior tag
Jól mondod!!! NEM kell fényképezés!!! Bőven elég nekem a 3megapixeles 3éves digitgépem! Csúnya is, rossz képeket is csinál, de az enyém
Nem hiszem, hogy vennék rá objektíveket meg mindenféle fotós kiegészítést hozzá. Azt meg, hogy kevés az olvasó a fotós részen azt meg ne a többi olvasó szívja meg!! Nem akarok annyit válogatni a hírek között.
Az meg, hogy a nevem alatt lelkes újonc van még csak nem jelent semmit, csak most regisztráltam nemrég, de már több éves rendszeres olvasó vagyok, sok-sok oldalletöltéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest