Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MageRG
addikt
Azért mert haver / rokon cége muszáj silány gagyi munkát végezni?
Mert az "elit" iszonyatosan kontraszelektált. A haveri cégek valódi piaci versenyben nagyon kevéssé lennének versenyképesek.
Amelyik cég nemzetközileg is versenyképes, az nem szorul rá nyalizásra (vagy már nem, mert kinőtte).
A kölcsönös szívességek rendszerében ilyen cégek nem játszanak. -
Diopapa
addikt
Ezt én sem értem és én is így vagyok vele
Én másba jobban belelátok (tankönyvrendelés) de még mindig elképedek, mekkora arccal és vehemenciával vetette bele magát az új szolgáltató a bizniszbe de úgy, hogy jól láthatóan fingja sincs arról, hogyan működött (vagy kellene működnie) a rendszernek. OFC ott is hónapokig döglődött az informatikai rendszer, mert annyira alul volt méretezve. -
Tamás88
őstag
(#5) Sofian
Ehhez a kettőhöz semmi köze egymásnak.Amúgy meg ez a következménye, ha valamit nagyon gyorsan akarnak, és ez lesz a vége. Túl nagy volt a zsebük, ami nem bírta el. Még túl rövid ideig tesztelték, szóval ez nem minősül támadásnak, hanem csak egyszerűen béna konfigot raktak össze, ami nem bírta el a kéréseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston FURY 16GB DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- Garancia!: 2027.03.24 MSI Katana GF76! I7 11800H / 3060 / 16GB DDR4 17Colos kijelző!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
- PlayStation 4 Slim 1TB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én másba jobban belelátok (tankönyvrendelés) de még mindig elképedek, mekkora arccal és vehemenciával vetette bele magát az új szolgáltató a bizniszbe de úgy, hogy jól láthatóan fingja sincs arról, hogyan működött (vagy kellene működnie) a rendszernek. OFC ott is hónapokig döglődött az informatikai rendszer, mert annyira alul volt méretezve.