- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
tatararpad #122 üzenetére
- nincs nemhogy start gomb, start menü se
- alapban modern ui-ra bootol, asztal csempére kattintani 1-et meghaladja képességeket
- megnyitja modern appot és nem tudja bezárni, mert épp Alt+F4-et nem ismeri, charms bart nem használja stb.Ebből született az a kép (mendemonda), h totál használhatatlan és ezért sokan később már élből elutasították, mint akár a Linuxot... holott azért közel sincs így, egyik gépen direkt meghagytam a simát, OK, h 8.1-nél vannak desktop kényelmi funkciók, de 8.0 is használható, csak kicsit szokni kell. Win8 topikban is vannak sokan, akiknek pont ez a sok felesleges desktop fícsör nem jön be, túlzásnak tartják és inkább sima 8-cat használnak.
Az, h puritán, v sem, egyéni ízlés kérdése, szubjektív dolog, ennyi erővel összes mobil OS az.... Nem tudom W9 milyen lesz, de elehet ott is csak azt játsszák el, amit Vista--->W7 esetében, h kicsit ráncfelvarrva kiadják új név alatt, túlzottan sokat nem változtatva rajta.
(#123) azopi74: "azt" szerintem se lenne feláldozni, mert azért mégiscsak jó néhanapján vmire, h ott van a második felület is, aki unja már a hagyományos desktopot, majd W9-ben kiderül, v lehet 8.1 U2, esetleg U3-ban, ki tudja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest