Hirdetés
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Viszont ki lehet kapcsolni az új karaktermodelleket, sőt, emlékeim szerint a legújabb változatban alapesetben nincsenek is bekapcsolva. A tereptárgyak feljavítása, a tereptárgyak számának növelése, a fénykezelés upgrade-je és a látótávolság növelése viszont nem módosítja a hangulatot, de növeli az élményt. Hol itt a bökkenő? Csakis ott, ha nincs meg eredetiben a játék vagy kevés a ramod.

-
aSzakember
tag
abban egyet értünk, hogy a HL1 és a HL2 is jó úgy, ahogy megcsinálták, egyszerű de nagyszerű, korszakalkotó és innovatív. még ma is fülig érő szájjal tolom végig az első részt, mert egyszerűen jó, mindenféle mod nélkül.
ellenben nem vagyok ellenére a tuningnak, pl a cinematic modok szerintem olyan dolgot tesznek még hozzá apró pluszként (az utcán lévő Budapest térképek, szórólapok, mindenféle feliratok, és a magas felbontású textúrák) amik tudat alatt iszonyat jó hangulatot teremtenek a játéknak a reálisabb környezettel. akár valós is lehetne a dolog mert valós dolgokat látok a pályán - amitől csak még jobb és izgalmasabb a szori.
a szinkron pedig jó lehet azoknak, akik nem értik túlzottan az angolt, és nincs kedvük folyamatosan olvasni a játékot amitől megtörik a játékmenet néha.. hogy a szinkron minősége milyen, arról is lehetne vitázni, szerintem nem olyan pocsék, mint az eddigi játékszinkronok, amiket hallottam. és szerencsére nem lenne kötelező használni. mert ugye ebből nem lesz semmi. -
Ilsyde
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury 17 G7 17.3" 4K IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ÚJ! BONTATLAN! Mac Mini M1(6 magos) 8GB 256GB eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZOTAC RTX 3090 24GB GDDR6X Trinity Eladó!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest