Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Simi87
senior tag
válasz
Klaus Duran #33 üzenetére
Zöld kuka után, akár bada-s telefont is vehetnél, nem kell a support miatt aggódni.
-
válasz
Speeedfire #32 üzenetére
Csak ujj. + kíváncsi is vagyok az X csempére.
Mivel lassan felnő a WP, az Android meg kamikazeként fejlődik, ideje kiapprobálnom a sötét oldalt.Nem, nem a iSznob OS-t.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Klaus Duran #31 üzenetére
Igyál előtte egy felest.
Esetleg nem alternatíva a nexus5? 55k környéke használtban.
-
válasz
Speeedfire #30 üzenetére
Optikai képstabilizátor. néha nagyon remeg a kezem.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Klaus Duran #29 üzenetére
OIS?
Nem mondanám, hogy XP felé megy, de tényleg rossz az irány. -
válasz
Speeedfire #28 üzenetére
M9-ben nincs OIS.
Meg az Android nagyon nem oda fejlődik ahova kéne.
Nem linux, hanem XP. -
Speeedfire
félisten
Az M9 miért lenne visszalepes az M7-hez képest?
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Klaus Duran #21 üzenetére
Az csak úgy eszembe jutott, mert sokan kifogásolták, hogy nincs torrent kliens Almára. Viszont szerintem roppant kényelmetlen ilyenekkel mobilon sz*rakodni. Androidon se használnám.
Amúgy én nagy dilemmában vagyok. Barátnőmnek akarok telefont nézni, használtan is akár, 35-ig. WP nem jön be neki, droidból meg Dunát lehet rekeszteni, és mindnek van olyan gondja, ami nem tetszik. RAM kevés, kijelző nagy, kicsi a felbontása. Nem egyszerű
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Klaus Duran #19 üzenetére
Nem csak sznob vehet Apple terméket. Nem, nem ostoba telefon. Nyilván aki a bigtits poreszt is torrenten szedi telefonra, annak nem megfelelő
De a napi használatban tudja, amit kell.
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
CsakaziOS.
-
-
shteer
titán
Ha nincs droid-only app amire szükséged van, +1 szavazat a szaracsempére.
-
Kasya
nagyúr
A tendencia? Arra a tendenciara gondolsz, mikor fel evvel a megjelen utan is jottek a trollok a topikba, hogy a keszulek hasznalhatatlanul laggol?
Az mar inkabb tendencia, hogy voltak szeria hibai a G3-nak. Igy a repedo haz, esetlegesen sargulo/beego kijelzo, vagy annak elvalasa. Valamint a jack dugo hihetelne xar mukodese.
SW alapon az elejen ajanlott volt a root, kesobb pedig a nelkul se volt az a laggtenger, amirol az emberek regelnek...de sajnos ez maradt meg bennuk.Ettol fuggetlenul a G4 szerintem jobban sikerult minden teren.
De nem lebeszelni akarom a HTC-rol, mert jo keszulek az is. Mondjuk nekem nem jon be tobb szempontbol sem, de maga a keszulek rendben van. Csupan arra hivtam fel a figyelmet, hogy a frissitesek gyakorisagatol nem kell tartania.
-
Kasya
nagyúr
Lumia 1020-rol valtottam G3-ra. A G3 az elso szofttal is gyorsabb volt, de napra pontosan egy honap utan jott a frissites... raadasul az elejen ket heti, majd havi szinten folyamatosan jottek ra a frissitesek. Valami kis apro mutyurok.
Nem a kor szamit, hanem az aplikaciok. Win akarmennyire is fejlodik (lassan), az aruhaz meg mindig elmarad sok tekintetben a Wintol, sajnos.
A G4-et en ajanlani tudom...
-
ricinus13
senior tag
Ezerszer le lett már írva, de akkor mégegyszer. Igen a G3 lagos szofttal jött de azonnal jött a frissítés ami javított ezen. Két verzióval később(kb 1 hónap se) vajsima volt az egész. A G4 meg az elejétől kezdve nagyon jól van optimalizálva. De mindegy szarozd csak nyugodtan ha eddig sem értetted meg.
-
Simi87
senior tag
Lumia. Az a lagg, amit a G3, és a G3 mini le tud vágni, már nekem sem vicces, hanem szomorú. Nekem nagyon szimpatikus gyártó volt az LG, amíg a kolléga nem vette meg a friss-ropogos G3-at, és nem nyomkodtam sokat. Utána a céghez jött az öcsi is, kis LG-vel. Az még viccesebb. Ha nem akarsz stresszelni, és elmúltál 14 éves, akkor Lumia. Ha még gyerek vagy, akkor jó az android, lehet roomolgatni, addig se a himbilimbiddel játszol.
-
ricinus13
senior tag
válasz
Klaus Duran #6 üzenetére
Szerintem pont az LG-nél nem para a frissítés. G3-ra elsőként jött a lolli és most a G2-nél is emlegetve volt a marshmallow az pedig már több mint 2 éves.
-
alcsa
senior tag
Szerintem jo valasztas volna a G4.
A Lumiat akkor mondanam jo valasztasnak, ha nincsenek valami fontos programok amiket megszoktal Androidon es hianyoznanak a WPn. -
válasz
sketchifun #5 üzenetére
Akkor miért cserélgeti mindenki a fórumon? HTC-nél max 1-2 ember cserélgeti általában az első évben.
-
sketchifun
senior tag
Nincs baj a HTCvel. Ok. Mert ok megbizhatoak. Ok. De miért nem bízol az LG-ben? Csúcsmodellről beszélünk, alap még az Alcatelnél is, hogy a csùcsmodell kap frissiteseket. Egy csucstelefon általában 2-3 verzióváltást megél.
-
-
válasz
Klaus Duran #2 üzenetére
Ha direkt az LG nem is, de kis millió fejlesztő igen. Csak nézz szét mennyi féle van csak most G4-hez.
-
-
1.- nem ertem a parat a frissites miatt, mert:
- epp az Android rendszer az, amibol a Google frissitesi utan kismillio verzi van plane a felsokategorias telefonokra
- a legtobb frissites kozott hangyafasznyi kulonbseg van, megeri tobb frissitest kivarni2.- mi van most? milyen telefon?
3.- szarcsembe nem szarcsembe. Megszokas kerdese. En nem valtottam volna rola, hacsak nem ment volna tonkre es lett volna az az 5-6 app, ami nekem nagyon kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest