Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz
djculture #26 üzenetére
Én igen. Simán. Aki csak kocajátékos és 25 000 forintnál húzta meg a lélektani határt annak szerintem az egyik legjobb választás a 7750. Itt nyilván nem a ddr3 verzióra gondolok. PH-s tesztben 1-2játékot leszámítva nem volt akkora szakadék a 7750 és a 6770 között sőt előfordult, hogy utóbbi gyengébben szerepelt. Ha a fogyasztását is nézzük akkor meg végképp best buy abban az ársávban. Még a 7770 is kevesebbet fogyaszt a 6770-nél, a 7750 meg pláne (-10w/-46w). Jó kártya az jó áron. Arról sajnos végképp nem a piac tehet, hogy semmit sem ér a forintunk.
#50: Ja, amíg ment addig jó is volt. Aztán 1,5 hónaposan csíkozni kezdett. VTX3D...
-
Silentfrog
veterán
válasz
djculture #26 üzenetére
Természetesen nem erre a kártyára gondoltam,hanem a ddr5 memoriával szereltre. Hidd el a mai vga piacot elnézve nem fogják 10 k ért adni ezt a kártyát még 2 év mulva sem.
Ami új kijön az alig gyorsabb mint az elődje viszont sokkal drágább. Ezért adják még mindig a 5770 -et 18-20 ezerért használtan és a 4870-et 15-17 ezerért. Pedig ezek nem a múlt évbe jöttek ki.
Ráadásul pont egy hónapja adtam el a 5830-as kártyámat pont annyiért amennyiért vettem másfél éve.
Nem éreztem pofátlan üzletnek,mindenki annyiért árulta itt az aprón.
/bár most az apró rész is el van kutyulva,szinte új áron adnak dolgokat,és nem egy két ember hanem tömegével. Verték egymást egy Agillity 64 gb-os ssd-ért 13 ezerért amikor a nem a legolcsóbb boltba s 15 ezer.../
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest