Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Nézd, a Norc-ot is fikázom, de mivel itt 99%-ban a Google-ről van hír, nyilván ehhez lehet hozzászólni. Láthatod, ha visszaolvasol, hogy személy szerint meg is említettem a Norc-ot, és semmivel nem szeretném őket jobban, mint a Google-t.
Ha meg van még fél tucat ilyen paparazzi cég, akkor azokat meg azért nem fikázom, mert nem is tudok róluk. A helyzet az, hogy én anno a Norc-ról is úgy szereztem tudomást, hogy valamelyik topikba posztolt róla egy szegedi fórumozó.
Ehelyütt viszont hozzátenném, hogy a Génél azért én jogosabbnak érzem a parát, mert ismerve a cég kiterjedését és tőkeerejét a hülye is látja, hogy ők többet tudnak kezdeni ezzel, mint ha én felszerelek a Mazdám tetejére egy Leica-t, és elkezdek végigkattogni Bivalybasznádon. Pont ezen aggodalmaimat fejtettem ki korábban, ahol az összekapcsolódó G-szolgáltatások miatt kumulálódó felhasználói adatokról írtam

-
Morden24
nagyúr
Nincsen ingyen, csak barter alapon működik. Ő nekem szolgáltatást nyújt, melyet én egyszer a szolgáltatás használata közben keletkező információkkal, másodszor magának a szolgáltatásnak a használatával (a kapcsolt funkciók miatt) egyenlítek ki.
Ez egy teljesen zsír és bevett rendszer (és egyáltalán nem ők találták fel), viszont lassan (a sok szolgáltatás egyre keményebben történő összekapcsolódása, valamit egyéb piacokba történő bekapcsolódás okán én egyre inkább úgy érzem, hogy többet adok, mint amennyit jól megfontoltan szeretnék. Persze ez egyéni szoc. probléma, és remek ellenszere van: nem használom. Viszont ha nem tudom nem használni, az azért piszkálja a csőröm, szerintem érthető módon

-
Morden24
nagyúr
Nem üzleti szempontból, hanem PR szempontból tartom nevetségesnek, hogy van, aki még elhiszi, hogy "ingyen" kap bármit is, ráadásul "szívjóságból", csak azért, hogy "a közösségnek jó legyen", természetesen mindezt "függetlenül a cég érdekeitől", sőt, "akár azokkal szemben is" (és akkor ld. Youtube, hogy csak egy példát mondjak).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Microsoft Excel topic
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- PlayStation 4 Slim 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi