Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Hat... dd-vel lusta voltam teljes mentest csinalni...
Van MTK DT mentes, meg CWM mentes, de valamit elcseszerintettem, mert nem figyeltem oda, vagy nem is tudom, es a CWM mentes nem egy zip file, hanem egy rakat akarmi, amit viszont nem tudok vele betolteni.
Ami nagyon erdekes, hogy amikor visszaolvasom a sajat, MTK DT-szal a FT-hoz keszitett scattert, akkor nem hoz fel egy csomo particiot, amik ott vannak a scatter-ben, es nekem meg is van bin-ben.
Ami meg nagyon erdekes, hogy olyba tunik, a preloader is megserult, mert mar akkor szarakodik, amikor a VolUp+Power gombot nyomva inditom. (Ilyenkor feljon egy valaszto menu, hogy Fastboot, meg Factory mode, meg Normal boot, ha jol emlexem.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 12 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Digitális PlayStation 5 // 2 darab kontrollerrel //
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Nintendo Switch V2 32+128GB CFW okos! Dual Boot RP2040 Picofly Dual Boot tok + üvegfólia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest