Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Magyarítás folyamatosan készül, jelenleg 58%-on van. Morrohun team honlapján megtalálod. Talán arra várnak, hogy low-end gépeken is menjen a játék...
A 0.4-es magyarítás letölthető, az elég sok dolgot könnyen érthetővé tesz a játékban, azzal megpróbálhatod, ha nem zavar, hogy néhol angol, néhol magyar.Systemroot: Tőled bármilyen hibajavítást szívesen, Oblivion témában.
VGA-kat teszteltünk (logout v. honlapom), és sehol nincs a 3870X2 a 4870-hez DX10-ben, DX9-ben meg csak ott jobb, ahol rendesen működik a CF. Ezért cseréli mindenki legalább 4850-re. Az én CF-em idejében 0 volt a CF Oblivion esetében.A lassítások sztem erősen VGA-függőek, nálam pl. a fák felszaporításával sem lassult a megjelenítés, pedig be sem kapcsoltam a klónozásukat (ami egyébként tényleg nem észrevehető a grafikán). Viszont klónozással sem gyorsultam, bármire tettem rá, de ezt írtam is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Trollok komolyan
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- További aktív témák...
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Komplett gép: i7 12700 - 4.90 Ghz / 32 GB DDR5 / 512 GB NVMe / Win 11 Pro - HP Z2 tower G9
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
VGA-kat teszteltünk (logout v. honlapom), és sehol nincs a 3870X2 a 4870-hez DX10-ben, DX9-ben meg csak ott jobb, ahol rendesen működik a CF. Ezért cseréli mindenki legalább 4850-re. Az én CF-em idejében 0 volt a CF Oblivion esetében.