- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Imádlak Bulgária
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaze
tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Nem tudom menyi pénze van a joowood-nak de valahogy csak ki préselte a gothic 3 -at aminek technikai részét nézzük akkor nem lehetett ocsó ráadás volt pénze ki rugdalni a gothic 3 fejlesztö csapatát és másikat meg bízni a 4 elkészítésével.Tény hogy a EA. szerintem a leg nagyobb (pénzben)kiadó ma.Azt is EA-nak köszönhetjük a hogy magyar nyelvű már a kiadáskor.Bár sztem a szinkron még mindíg a honfitársaink érdeme,ami majd akkor derül ki ha ki adják a crysis 2 -öt és csak fel írat lesz rajta ugye amenyiben nem ismét magyarokra bizzák( ami nagy hiba lenne)
De már le higgadtam
kicsit nehezen viseltem hogy ki kell crack-elnem az eredeti játékomat de meg tettem úgyhogy max nehézségben igaz meló közben de 10 óránát nyomtam és jó gépen.A warhead jó jóval jobb mint az előző nagyon egyben van és nehéz fokozaton van benne ki hívás úgyhogy visza állok a fan.-ok közé én is ismét 
Az ubisoft vs crytek -ről meg olvastam egy cikket amiben egyik nevesebb "munkása" nyilatkozott az ubisoft -nak arról hogy mi is történt ottan annó
Arra nem tér ki a cikk hogy min kaptak ösze csak azt taglalta hogy hogy .Az ebből az incidensből született meg állapodások egyik látható része hogy a far cry 1 -ben lévő 2db tipusú autó egyike (a zárt tetejü)most a crysis-be van a másik a nyitott pedig már most ott virít far cry2 videókban
Aztán hogy menyira igaz az ugye rejtély majd meg probálom meg keresni a cikket és be másolom .Egyenlőre Warhead
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen monitort vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- RAM topik
- Videós, mozgóképes topik
- Olimpia 2024 Párizs
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- DDR4 és DDR5 RAM modulok
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Laptopok, PC-k, alaktrészek, alapok, és egyéb kiegészítőlk kiárusítása, garanciával!!!
- iPad Pro 11-inch (M4) Wi-Fi 256GB
- Samsung Galaxy S24 5G DS 8 + 128GB még gyári garanciával eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Arra nem tér ki a cikk hogy min kaptak ösze csak azt taglalta hogy hogy .Az ebből az incidensből született meg állapodások egyik látható része hogy a far cry 1 -ben lévő 2db tipusú autó egyike (a zárt tetejü)most a crysis-be van a másik a nyitott pedig már most ott virít far cry2 videókban