Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
A Rubik kockát én sem vállaltam be. A nővérem tekergette. A csúzlit viszont én kezeltem. Annál kevesebbet kellett gondolkodni azaz inkább semennyit, ami pont megfelel a képességeimnek.

Rengeteg érdekes feladat volt. Pl össze kellett kötni a cipőfűzőket (öten voltunk) és csukott szemmel kellett A pontból B-be jutni úgy, hogy egy szervező mondta, hogy merre kell menni.
Az amúgy vicces momentum volt mikor az egyik szervezőcsaj vállalta magára épp az irányítói szerepet és a balt összekeverte a jobbal így egy kisebb gödörbe irányítva az aktuális csapatot.
Volt olyan is, hogy nem őrzött pontnál meg kellett találni, hogy mi van a barlang falára írva. Három csapattal együtt kerestük, de nem találtunk semmit. Aztán, véletlenül (nevezzük inkább adottságnak) kiszúrtam valamit a barlang plafonján. Ott volt egy emlékplakett ami elég jól beleolvadt a barlangba. Majdnem ugyanolyan színe volt. Mivel rövidlátó vagyok ezért nem tudtam elolvasni. Viszont más se mert a csapatban csak egyetlen ember nem volt rövidlátó, de ő meg épp lement a barlangtól pihenni mert kiment a bokája. Így próbáltam egy magasabb helyre felmászva a fényképezőgéppel zoomolgatva értékelhető képet készíteni. Kb ötödjére sikerült is.Na meg amikor lementünk az Ördögkatlanba (legalábbis asszem ez volt a neve) ketten aztán meg alig tudtunk visszamászni. Ott is elcsesztünk vagy 20 percet mivel nem találtuk meg amit kerestünk.
ui: Mivel ha jól tudom a MATT csak Magyarországon belül tevékenykedik ezért nem kell félnetek a szlovák vadászoktól. Kivéve ha követnek titeket.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#10) infectedmann:
Köszönöm a dicséretet!
Egyszer mindenképp érdemes kipróbálni szerintem. Élettapasztalatot szerzel ami értékes. Ha nem jön be akkor legfeljebb soha többet nem mész.Már régebben is felvetettem egy PH-s csapat részvételét.
Pár lehetséges csapatnév is eszembe jutott:
-Kockák
-Hikikomori
-Nerds ill GeeksAmúgy voltak a legutóbbin is érdekes csapatnevek:
-Oson a foson
-Tűzokádó szárnyas pockok
-Turbó talpak
-Gördülő GesztenyékA két utolsó helyezett neve sem rossz. Nem cáfolták meg őket:
-Tolószékes Lajhárok 0 pont
-Hol a hegy 0 pont (Úgy tűnik nem lelték meg)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Facebook és Messenger
- Kedvenc zene a mai napra
- Gaming notebook topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)