- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitchins
őstag
válasz
maximilian4 #49 üzenetére
Nem tudom milyen jelensegrol beszelsz. Szerintem kicsit olvass vissza senki nem fikazott itt semmit en legalabbis ilyet nem latok exkluzivokrol volt szo arrol mondta el mas is a velemenyet. Ha nem egyezik a velemenyeddel akkor rogton fanboy vagyok meg offolom a topicot?
Erdekes hozzaallas.DummyBoy
Erdekes amit irsz pont errol a “szemlelet valtasrol” irtam a napokban valamelyik topicba.
Mondjuk ahogy en latom mindket oldalon van valtozas. Ahogy az elvakult ps hivok megfeledkeztek a grafika fontossagarol a masik oldalon ugy lett a grafika es a 4k kiemelten fontos azoknak akiknek eddig lenyegtelen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Revolut
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vicces képek
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 1TB SEAGATE SSD XBOX SERIES S/X
- Nintendo Switch OLED játékkonzol White
- Programozható Guitar Hero / Rock Band kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest