Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
domos
senior tag
Én 2017-ben vettem egy E5-2679v4-et, aztán később ebből akartam dual socketes rendszert összerakni, de később teljesen eltűnt ez a proci ebayről, plusz rájöttem hogy nagyon kevés már ezekben a single thread teljesítmény, szóval elengedtem. Persze ha jó áron tudnék szerezni mégegy procit, hobbiból nem lenne rossz egy ilyet összerakni, de fél millió körül láttam egyet ebayen mostanában, annyit csak poénból nem dobok ki, és akkor még az alaplapot nem is számoltam
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- LEGO klub
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen videókártyát?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Google Pixel topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 512Gb Black
- Samsung Galaxy Watch Ultra 47mm LTE (Titanium Silver) - Újszerű, 2 év garanciával!
- VivoBook 15 X540UBR 15.6" FHD i3-8130U GeForce MX110 12GB 480GB magyar bill gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest