- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Ha tartják a tavaszi megjelenést, ahogy az eddigieknél, akkor vagy jövőre vagy még majdnem 2 év... Sajnos igy a videóból az utóbbira tippelnék.
-
freeknight
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Én bárhol bármilyen helyzetben hallom felcsendülni a Vigilt, már libabőrös vagyok, ehhez nekem nem kell trailer
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem tudom, aki többet várt, egészen pontosan mit is gondolt? Szerintem a BioWare-nél még nem is fejlesztik igazán, csak ötletelési fázisnál vannak. Talán a következő E3-n kapunk egy cgi trailert, de az első gameplay-ig 2, de inkább 3 évet kell még várnunk
.
Ezt csak azért csinálták, hogy a hivatalos bejelentés mellé kapjunk egy videót is, de ez több célt nem szolgált. -
Vico87
tag
Ez nem trailer, hanem egy nagy nulla. Csak általános bullshitelés megy, meg mutatnak pár random concept artot, ami akárhonnan jöhetett volna (pl. az N7 feliratosak akár még az ME3 tervezési fázisából, a többi akár a Halo 19-ből).
-
Eli_Stone
aktív tag
Az N7 meg az emberek az egyik alapkövei a ME szériának, az lenne szerintem vicces, ha nem lenne benne. Ha még emlékszel a ME1-nek a start ikonja is egy N7 logó volt.
Azt meg ennyiből nem lehet tudni, hogy csak emberi karaktert választhatsz főhősnek.
De a látvány azért szép. Bár ugyan ezt szerintem hozta volna a UE4-is ami kevésbé erőforrás igényes mint a most használt motor, na de majd addigra mire megjelenik upgrade-elek vagy veszek XBox One-t
-
Vistaboy
veterán
Hát ez olyan, mintha Shepard kapott volna új arcot, némileg szebb a grafika, de a modellek szinte ugyanolyanok, mint a ME3-ban. Eddig ez is csalódásnak tűnik. Már megint N7 páncél és emberek... miért nem lehetünk egy turiánnal, aszárival vagy más fajjal?
Mindegy, ebből még nem derül ki szinte semmi, de nagyon az az érzésem, hogy a DA: Inquisition mintájára ez sem fogja hozni azt a nagy áttörést, amit sokan várnak...

-
alevan
őstag
Szerintem Rebootolják. Mint a Mirror's Edge-t.
-
Gergosz2
veterán
Most akkor mégis csak Mass effect 4 lesz a neve , vagy ezt csak ráaggatták?
-
SSJmeszes
senior tag
Hm...?!
Nem úgy volt, hogy nincs már több ME? -
Zoli133
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Bizony, hogy elég ez is. Már hibernálnám is magam a megjelenésig, csak azt még nem tudjuk mikor lesz...

-
Wizard of Oz
aktív tag
Azért még mindig érezni néhány mondatban a ME3 damage controlt.
Jótudomhagyom. -
törölt tag
Én még ennyit sem vártam. Látszik is, hogy nem nagyon tudnak még mit mutatni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
BoneDragon
üzenetére
Egy rövid cgi trailert azért elvártam volna.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kicsit többet vártam mondjuk, de szépek a játék képei.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ismét köszöni, és most már kéri is az NVIDIA H200-at Kína
- Viccrovat
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro FX570
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.