Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
Nem, nem azért van Xbox 360 és PS3. Hanem azért, mert vannak olyan emberek, akik kényelmesen akarnak játszani. Az érdemleges munkát meg elvégzik a PC-n.
Nem nagy újdonság már pár éve, hogy egy PC szebb grafikát tud, mint bármelyik konzol, ez csak pénz kérdése. A konzolok létjogosultsága nem az elképesztő grafikában van, hanem az elképesztő kényelemben. Beteszem a lemezt, és már játszhatok is, közel abban a grafikai minőségben, mint amit PC-vel el lehet érni. Nem kell foglalkozni az oprendszer frissítéssel (ugye sp3 megjelenésekor nemegy játéknak az volt a gondja, hogy neki már nem elég az sp2), nem kell törődni a driverrel, nem kell foglalkozni a seriallal, aktiválással, regisztrálással, nem kell törődni a telepítésnél a könyvtárakkal, hogy ne összevissza a gyártő kénye kedve szerint legyen szétszemetelve a gépem, nem kell a mentésekkel, azok helyével foglalkozni, nem kell keresni már az első indítás előtt a konfigfájlt, nem az options menüben kell kezdeni, nem kell patchekkel szarakodni, nem kell keresgélni hogy honnan szedhetem le a kiegészítő tartalmakat. Konzolon az nem fordulhat elő, hogy az egyik szerverről azért rúgnak ki, mert nem írtam be a konfigfájl szerkesztéssel előcsalogatható konzolba egy olyan parancsot, aminek a létezéséről fogalmam nem volt, majd a következő szerverről meg azért rúgnak ki, mert beírtam ugyanezt a parancsot. Nem kell azzal foglalkoznom, hogy most azért ér el valaki jobb eredményeket mint én, mert csal vagy csak mert ismer egy olyan konzol parancsot, amit én nem, nem kell agyalni, hogy mennyivel erősebb a gépe, mennyivel jobb az egere. Biztos lehetek benne, hogy ha valaki jobb mint én az azért van, mert tényleg jobb. Ha veszek egy játékot, nem kell megnéznem a minimum konfigot, nem kell azon paráznom, hogy most melyik paramétert vegyem visszább, hogy folyamatosan fusson a géme. nem kell szarakodnom a teamspeakkel, meg annak verzióival. Mégis minden olyan szolgáltatás tökéletesen működik, amire szükség lehet a kényelmes játékhoz és szórakozáshoz.
Ezek a plusz szolgáltatások (vagy kényelmi funkciók, kinek hogy tetszik), simán megérik azt a minimális grafikai különbséget, amit az Xbox elszenved a PC-hez képest, legalábbis ezt nagyon sokan így gondolják. Köztük olyanok is, akiknek egyébként nem okoz gondot egy PC tökéletes kndícíóban tartása, és a fentiek kivitelezése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest