- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
-
mepet
addikt
-
mepet
addikt
Egyik sem talált eddig.

-
mepet
addikt
-
mepet
addikt
-
mepet
addikt
Nem nyert.
Egy apró segítség:
3.1 feladat: csere arra, hogy melyik hányadik mássalhangzó! (b=1, c=2, ...)Végigszámoltam megint az egészet. 4 perc volt, mértem.

-
mepet
addikt
-
mepet
addikt
Eddig nem talált! (sőt egyre "hidegebb")

-
mepet
addikt
-
mepet
addikt
-
mepet
addikt
A kódfejtő ninja alap 15. feladványa
A feladat megfejtését erre a hozzászólásra válaszban kérem ebben a topicban leírni! Tehát NEM privát üzenet formájában, hanem itt, ebben a topicban válaszüzenetben (méghozzá erre a hozzászólásra)!!!
Kérlek értsétek meg, hogy a korrektség jegyében senkinek sem árulom el a megfejtést, továbbá én nem vagyok éjjel-nappal online, hogy az első megfejtőt várjam. Amint én észreveszem a helyes megfejtést ebben a topicban, szólok!
Privátokra nem válaszolok a rejtvénnyel kapcsolatban.
Az első helyes megfejtő választhat a könnyű feladvány nyeremények közül!
Tehát a feladat:
https://justpaste.it/ninjaA jelszó pedig: ninja magyarul
Apró segítség: a megfejtés egy egész szám.
-
mepet
addikt
-
mepet
addikt
-
mepet
addikt
-
mepet
addikt
-
mepet
addikt
Az nyer, aki először beírja a megfejtést képező karakterláncot ide ebbe a topicba válaszként erre a hozzászólásra!
-
mepet
addikt
-
mepet
addikt
A valszám hozzám se állt közel sose, a biominális integrál alakját innen vettem, a többi azonosságot pedig a kézzel írott jegyzeteimből.
Akit érdekel a linkelt weblapon rákereshet pl. a sin(x) sorbafejtett alakjára (x21-nél volt), és hasonlókra.Ja és a feladatot egy TI-89-es számológéppel ellenőriztem le, kb. akkora feladat volt a helyes szintaxissal beeütni a feladatot, mint kitalálni. Érdekesség, hogy a gép percekig számolt!

-
mepet
addikt
Biztos, mert nincs az az isten, hogy mégegyszer végigszámoljam.

-
mepet
addikt
Szívesen!

szerintem detX=x11*x22-x12*x21
A kedvencem az x12 volt, mert az "e ad mínusz x négyzet" nevezetes integrált a feladat elkészítése közben ismertem meg.
-
mepet
addikt
A helyes megfejtés: 431
A megfejtő: morvaigabenA helyes megfejtés a feladat kiírásától számítva 2 óra 36 perc alatt született meg.
Gratulálok, szép munka!
Nyereményeddel kapcsolatban privátban megkeresünk.
-
mepet
addikt
-
mepet
addikt
-
mepet
addikt
Na jó, első segítség:
x egész szám.
-1 000 000 000 < x < 1 000 000 000
-
mepet
addikt
-
mepet
addikt
-
mepet
addikt
Nem nehéz ha mondom, rontom-bontom!

-
mepet
addikt
nem talált.

-
mepet
addikt
-
mepet
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest