Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
De mi szól ellene? Trendiség? Valaki magyarázza már el, valami marketinges, mert magamtól nem tudok rájönni. Definiálni kell egy korszakot trendiségben, és most a definíció a jack és a led elhagyása? Nehogy valami idióta aki egyedül odatalált a providentbe 2017-ben érezze magát?
Akkor tiltsák le szoftveresen, és roottal lehessen aktiválni, így a konzumidióták érzik hogy 2018-at írunk, aki meg szeretné látni hogy jött értesítése, miközben a telefonja keveset fogyaszt, az 20 másodperc alatt bekapcsolná.
Vagy ne ötleteljek, itt én vagyok a kisebbség, az ember színe fehér, oszt kell vagy nemkell, döndzsdel ennyi, minek megy a sírás, vegyem már észre hogy nem erre tart a vonat, minden értelmes telefon üvegből van, lekerekített szélekkel, notch-csal, jack nélkül, led nélkül, hahó 2018 van? Ki kéne adni az identitásjobbágyok közhelygyűjteményét, csak kizárnának érte a fórumból, mert 100 kommentből 95 csak annyi lenne hogy 95.oldal 4. közhely, mint a Bibliában. Kb úgy érzem magam, mint akinek a kedvenc modellezős műsora megszűnik, mert nagyobb a nézettsége egy fingó, magyarul csak nyomokban, torokhangokon kommunikálni képes, tegnap még papírzacskót válogató, azóta 2 nap alatt milliomossá lettdege3 elemit végzett (két első és egy második) celebnek...<--- megy a sírás, aki a fentit nem érti annak mutatom.
-
Blizzardking
őstag
AOD-nál lemegy a cpu deepsleep-be vagy 450 MHz körüli frekin ketyeg? Mert ami workaroundokat eddig láttam 6T-nél a led kiváltására, az blokkolta a deepsleep-et. Natív AOD megérkezéséig kb nincs alternatíva. De utána sem biztos, ugyanis az órát és az ikonokat mozgatni kell (vagy legalábbis illik).
Tehát kivették a jack-et, hogy nagyobb aksit tehessenek bele, amit elb@sztak egy háromcentes led kihagyásával.
Én megértem hogy nehéz egyszerre ennyiféle hülyét kiszolgálni, de hogy a dizájn és a trend kedvéért full kretént nyomjanak, azt azért nem várná az ember egy olyan gyártótól, akinek másfél éve még az adta a marketing gerincét, hogy ők figyelnek a felhasználói visszajelzésekre, mintegy együtt dolgoznak velük. -
hajbel
addikt
Nekem pont samsungom van, ezért akarok oneplusra váltani. Drága, leglassabb frissítések, amikor frissítenek, csak lassítják a telefont, bloatware, folyton erőlteti a samsung, hogy mentsem a jelszavaim a samsung passra, használjak samsung payt, stb. alapból laggol a UI, nova nélkül újonan is észrevehető, hogy lassú az alap launcher (mondjuk ez sima s7 volt). Talán még az LG van még jackes, na azok is no comment.
(#56) Cifu: Jó, akkor én megérdemlem.
A szerkesztésre: Ez olyan, hogy van akit zavar, van akit nem, de ha felteszel egy novat, érződik a különbség. Majd 1 év múlva visszatérnék az S9 sebességét és stabilitást érintő kérdésekre. Mindenesetre jó drága és bloatwares, nem frissül.
-
tomboy0013
veterán
Milyen jó is megkímélni másnak a telót
Én leginkább a fogása miatt raktam eddig tokba a telóimat (igaz legutóbb üvegből volt), a polikarbonát Lumiáimat viszont nem tettem tokba soha, bírták a gyűrődést meg jó volt a fogásuk. A Poco-mat is tok nélkül használom most, felüdülés végre egy jó polikarbonát telefon. De hát kinek, hogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Borderlands 4
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Motorola is Air mobillal készül
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- gerner1
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest