Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Blizzardking #65 üzenetére
Én ugyanígy vagyok a szelfikamerával. Normális ember ilyet nem használ, szvsz. Régen el kellett volna már hagyni a p_csába. De sajnos ezt hívják személyes preferenciának. Én soha nem használom, más meg naponta hatszor. Ezek szerint ők vannak többen. Az értesítési LED megint ilyen téma, és - ha tetszik, ha nem - a jack is az. Nagyon sokan soha nem használják a telefonon, nem hogy napi szinten. Például én is évente kétszer, ha ráfanyalodok, de körülbelül 10 éve van BT adapterem, amihez bármilyen jackes fülest csatlakoztathatok (SE MW600, talán), és ha kell, akkor amúgy is azt használom. Ráadásul, funkcióvesztés nincs az elhagyásával, csak más a formátum. Tudsz róla zenét hallgatni fülessel? Tudsz. Ennyi. Egyrészt némi plusz kiegészítő eladást is generál, másrészt egy alkatrésszel kevesebb, amit tervezni, gyártatni kell.
-
hajbel
addikt
válasz
Fentebb leírták, hogy amennyiben megérinted a képernyőt, vagy felemeled a telefont, megjelenik az AOD. de egyébként is felvillan amint értesítést kapsz. Nekem is ez volt a legnagyobb problémám a telefonnal. Majd pár nap múlva kiderül, hogy mennyire zavaró. A max fényerőn világító ujjlenyomatolvasó ami zavarhat még éjszaka.
-
somogyib
őstag
válasz
"Valaki magyarázza már el, valami marketinges, mert magamtól nem tudok rájönni. "
Nem vagyok marketinges, ezért én sem értem. De úgy érzem valahol ezen a téren kell keresni a megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest