Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
"lesz-e olyan verzio a Surface 3-bol, ami olcsobb lesz,"
Mi a búbánatos istennyilának lenne? Tele van a piac olcsó win-es tabletekkel 20e Ft-tól. Minek kellene az MS-nek is olcsó tabletet gyártani? A Surface 3 ára teljesen jó. Indulásként kb 180e Ft lesz. Ez egy igen jó ár.
Nagyon sokan futtatnak x86 appokat tableten. Én is meglepődtem. Ha nem így lenne, az RT sikeres lett volna. És fontos nekik az is, hogy szinte minden fajta eszközhöz van driver, legyen az szkenner, nyomtató, vágógép, plotter stb. Mint leírtam, a 10"-os tableteket hdmi-n rá lehet kötni akár 50"-os tv-re, és egy Logitech K400 kombóval, vagy egy MS Wedge kombóval kész az asztali gép. Még a win hálózatot is kezeli tökéletesen alapból.
Én vettem Win RT-s Surface-t, baromi jó cucc, nagyon egyben van, a nejem használja, és tökéletes neki, mert nem futtat x86 appot. Viszont van rajta flash alapértelmezésként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB + Baseus HDMI 2.1 USB-C Hub
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest