- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elit3Zotya
addikt
Szép halál. Nem erőltetném a Google helyében. Nem olyan rossz az exynos mint sokan beállítják, de ha lehet sokkal jobb, akkor inkább azt kéne használni.
-
Dare2Live
félisten
Pixel 6ot uugy kisérti az exynos modem, nincs/kevés a térerő, ezért eszi az aksit vonal mint más exynosos samsungokat.
Pixel 7 első hírek alapján modemben jobb, de még mindig nem qualcomm.Teljesítmény/fogyaszts/throtling vonalon is kisérti tensort az exynos örökség. Aki power gamer annak nem a legjobb, de amúgy mindenre elég, pörgős, nincs lag. Máshogy: kevesebb antutut dob, power gameban nem hoz annyi fpst, de nincs vele az exynosra jellemző (engem pl S22ben idegesítő) akadozás.
Az egy nagy difi az a Tensor/Google MI. Abban tényleg csúcs feleségem beszél hozzá, mindent megért egész félelmetes. A fényképek résznél "tudja mit fotózok" úgy lövi be az expo értéket ahogy ott az kell (én se tudnám manualban jobban), a fénykép stacking elképesztően jól működik. pl kisgyerekem focijánál kevés a fény. Mégis a gyerek éles a hátsó lába pont annyira van elmosva, hogy érzékeltesse, hogy az a leggyorsabb avval rúgja el a labdát, ha szeme, feje nem éles ami ugye zavaró akkor azt focus stackból beélesíti. Jó a HW is a pixel 6ban de amit kihoz belölle a Tensor/Google MI az egész szürreális.
-
dilajoska1
őstag
Ugyanaz a helyzet ezzel is mint az Exynossal.
[link]
Annyi hogy ők az AI-ra gyúrnak inkább. Az a legfontosabb, minden más mellékes. -
Hallosz
senior tag
Engem is pontosan ez a kérdés piszkál, mitől jó a Pixelben és mitől gyenge a sajátjukban?
Már ha valóban jó a Pixel, mert a Samu Exy-hez volt "szerencsém" és köszi, de nem! -
dodo1114
csendes tag
Érdekelne, hogy mitől annyira más egy agyon dicsért Tensor SOC mint egy agyonszidott Exynos, ha az utóbbiból merítenek.
-
TaylorPro
addikt
Nekem bevált a 6, szerintem a 7 is be fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest