- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB0401
aktív tag
Engem igazából az zavar a jack nélküli telefonokban, hogy játékok alatt kb végük.
Egy játékhoz általában jól jön ha van hang. Ezt elérheted a telefon hangszórójával, Type C-jack átalakító segítségével, vagy Bluetooth fülessel.
Az első variáció sokszor azonnal kiesik (olyan helyen vagy, alszik a család stb.). Az átalakító nem lenne rosz, de ha csak egyszerű (értsd: nem Type C-jack ÉS USB, hanem csak Type C-jack) adaptered van, akkor nem tudok közben tölteni. Ez különesen probléma, hogy a gyártók nagy része nem tesz megfelelő kapacitású akkumulátorokat a telefonjaikba. A Bluetooth fülesek nagy része kiesik a nagy Bluetooth lagg miatt, legalábbis játékoknál.Szóval, én, ha veszek (márpedig már megrendeltem) jack nélküli telefont, akkor az csakis jó üzemidejű lehet. Szerencsére sikerült egy ilyent találnom, jövő héten érkezik is talán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest