Új hozzászólás Aktív témák

• malevi

csendes tag

válasz lorenzen #62 üzenetére

"A jogtiszta állapot, 1 redeti, 1 biztonsági másolat, és egy telepített szoftver. Már a második biztonsági másolat is jogsértő." Kár, hogy nem mondtad a rendelet számát is, meg azt, hogy hol találták ki, mert könnyű mondani.
    Azt sem tudom, hogyan kell szabályos biztonsági másolatot készíteni, nem tanfolyamon tanultam meg kezelni a gépet, aztán mi van azokkal, amiket DVD-re mentenek? Szerintem, ha így megy tovább, kénytelenek lesznek egyesek befalazni az otthoni számítógépüket, vagy a pánikszobában számítógépezni, ha van olyanjuk nekik.
    Aztán jó volna tudni, hogy a nagyobb cégek mennyit kérnek az ingyenes programokért, mert nekem zömében ilyenekért számolt fel a "szakértő" komoly summákat.
    Egyébként 195 ezret kapott, erre ment ki a játék. Ezt nyugodtan nevezhetjük túlszámlázásnak, azt pedig csalásnak, sikkasztásnak. Hasonlít a manapság szokásos módszerekhez. Ehhez asszisztál a rendőrség BKV modszerekkel "legyen ön is milliomos". Majd én ezt fogom kifizetni talán 65 ezer nyugdíjból, mközben a gyógyszereim felét se tudom megvenni? Majd a börtönben megkövetelem az összes gyógyszerem. :Y

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés