Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Egyiket sem ,de nálam ez így van. Az igaz ,ha kevesebb ramod van akkor másképp használja az OS a ramokat.
Tudom mert használtam XP-t olyan gépen amiben 128MB ram volt ott az XP 40MB ramot zabált le + mozilla 20MB
(#84) iMaverick: egyetértek. mivan ha valamelyik szoftver több ramot zabál??? Jól írtad!
pl. elindul a vírusirtó!!! -
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ha már vesz valaki új gépet, akkor okosan dönt, ha 64 bitet és 4 giga ramot vesz.
Nem azért, mert ez a trendi, hanem mert jó ha van annyi. Én ha elkezdek netezni, meg live mailt elindítom, skype, msn, steam, + dvd írás, akkor bizony a 2,5 gigába memória használatba belerohanok. És ez kb.5 lapot jelent böngészőben. Van amikor 20-at is nyitok, akkor azért bekajálja a 600-700 megát vagy még többet. Ja és használom a megnyitott programokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Battlefield 6
- Horgász topik
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 26
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest