- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
-
adalbert1
veterán
Köszi, akkor már én is megszámoltam (csak kereskedelmi egységeket néztem, tehát hiába van az Orange Box-ban 6 játék, 1-nek vettem, ugyanígy a C&C : The First Decade-et is, vagy a Heroes V Gold-ot és a Civilization Chronicles-t is, Steamen vásárolt játékok közé pedig nem számoltam bele az itthon vásárolt dobozos játékokat amiket regisztrálni lehet steam alá):
- Xbox 360: 17 cím, 13 külföldről, 4 itthonról
- PS2 (ugyan a gép már nincs meg): 2 játék, mindkettő itthonról
- PC: 56 játék, ebből 31 játék digitális diszribúció (25 steam, 6 gog.com), 25 pedig dobozos, amiből 1-et vettem külföldről, a maradék 24-et itthon.Én pl. árérzékeny fogyasztó vagyok, ezért a sok külföldi Xbox 360 rendelés, és ezért a sok itthon PC-s játék vásárlás (a legtöbb játék pár névtől eltekintve 2-3k volt PC-re), a digitális disztrib. játékok nagy részét is akciósan vettem.
-
Daczy
aktív tag
főleg pc-re
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
Zolás
addikt
-
Killing
addikt
Akkor azért van mindíg elöl a prepaid card metr azt nem lehet letölteni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Viktor77
titán
Szerintem fingod sincs róla miért veszik meg.
1. Használati értéke van. Skálázódik az adott szintedhez, így 20-80-ig megvan a mountod, többet nem kell vele foglalkoznod. Minden eddigi, és jövőbeni karaktered automatikusan megkapja.
2. Gyüjtők nem sokat gondolkoznak, hogy megvegyék-e, még ha esetleg nem is tetszik nekik.
3. 20 euró. Ugye tisztában vagyunk vele, hogy tőlünk pindurkát nyugatabbra ez mennyire nevetséges összeg?
4. Talán azzal is tisztában vagy, hogy a legtöbb "ingyenes" MMO az ilyen micropayment-es tranzakciókra épül. Viszont ott valódi előnyöket biztosító itemekért fizetsz (azért, hogy a játék ne egy végtelenbe nyúló grindfest legyen), sokszor többet mintha havidíjat fizettél volna.Bár nekem, nem tetszik az elgondolás, amíg a Blizzard nem tesz be olyan megvásárolható itemet a játékba, ami valódi előnyt biztosít, addig felőlem azt raknak be amit akarnak.
-
HaaS
addikt
-
adalbert1
veterán
-
deter
aktív tag
Többen, mint gondolnád...

Kérem a gamepod szerzőit, hogy minden ilyen top10 hír elején előre írják oda, hogy WoW PrePaid kártya nem is játék, a WoW egyébként is sz@r, illetve csak valódi élet nélküli kockák játszanak vele. Köszönöm. Így a trolloknak nem sok minden marad.
-
teeem
aktív tag
Éljen a szimsz!

-
iSonic
addikt
Hát a WOW Pre-Paird kártyák elpusztíthatatlanok
de azért még mindig második helyen a BF BC2.. -
Janika!2
aktív tag
-
Sicilian
addikt
Shift egész jól tartja magát...
-
kovsol
titán
+1
én pl most vettem meg pár perce a cod4-t steamen 3333Ft volt nekem pl megér ennyit egy játék, mikor nem bagózok, nem iszok akkor legalább marad játékrabár a steames eladásokat nem számolja ide bele gondolom senki, de ha azt is hozzáadnánk meg egyéb ilyen internetes vásárlást akkor lehet borulna néha a sorrend
amúgy 4 éven át wowoztam és összesen egy GC -t vettem, mert épp nem volt pénz a kártyámon és lusta voltam bemenni a bankba és pont az MM fele jártam
-
kenny123
addikt
-
Narxis
nagyúr
Sajnos senki. Ez a lista csak mi lenne ha...

(#9) Janika!2:
El lehet benne menekülni a világ bajai elől. A valóságban csak egy ember vagy a sok közül, de Kalimdor-ban lehetsz egy híres varázsló vagy félelmetes harcos is! Társad a fegyvered, segítőd a paripád. Nevedet csak suttogva ejtik ki a falvak rettegő lakosai! What's your game?
-
törölt tag
Meglepődnél rajta milyen sokan...
-
Janika!2
aktív tag
Megint wow
Mi olyan jó abban a játékban? 
-
BloodyEddie
őstag
-
GegeWarrior
senior tag
pölö én
És szerintem vagyunk egypáran még
-
scyllafren
senior tag
-
HaaS
addikt
-
törölt tag
Ezek a darabszámok honnan vannak ?

-
scyllafren
senior tag
Darabszámot miért nem látunk?
Pl:PC
1. World Of Warcraft Prepaid Card - 30 db - mondjuk ezt én se értem, ez nem játék...
2. Battlefield Bad Company 2 - 27 db
3. Call of Duty Modern Warfare 2 - 25 db
4. Need for Speed Shift - 22 db
5. Call of Duty 4 - 21 db
6. Mount & Blade: Warband - 21 db
7. Counter-Strike: Source Dvd - 18 db
8. World of Warcraft: Wrath of the Lich King - 15 db
9. The Sims 2 Dvd - 5 db
10. Call of Duty 4 Goty - 3 dba többit nem vették, vagy csak 1-1 példányt

-
Viktor77
titán
-
iBlast
aktív tag
...tipikus...wow pre card átvette a vezetést.
Én már csak azt nem értem, hogy ennyi éven át mit lehet még fejlődni abba a játékba vagy nemtom...szerintem gagyi xd
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BMW topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Szeptember 3-án érkezik a The Blood of Dawnwalker PC-re és konzolokra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- További aktív témák...
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- Eladó egy soundcore boom 2 se
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem ne nézz hülyének.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

!
!

Amúgy jó ez a szöveg...