- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Charna
csendes tag
Fake it 'till you make it.
Közel a harminchoz sem tudom eldönteni, hogy jól választás volt-e az informatikai irány. Megélek belőle és relatív probléma mentes az életem ennek köszönhetően. Elvagyok vele, bár nem érzem magaménak a szakmát. Mindig lesznek olyan elém eső témák, amihez nem értek. Ezeket megtanulod majd kezelni.
Egyébként én még mindig keresem önmagam és az utamat sem ismerem. De számomra ez benne a "fun part" is egyben, mármint hogy az évek alatt apránként jövök rá ki is ez a személy
Vannak emberek akik fixen tudják, hogy mit várnak el az élettől és hogyan szeretnék azt élni és vannak olyanok is, akiknek idő kell ahhoz, hogy erre rájöjjenek.
Egyetemhez annyit tudok fűzni, hogy én is végigjártam az utat és el kell fogadnod, hogy lesznek olyan tárgyak, amik nem fognak elsőre sikerülni. Ettől nem áll meg az élet, a tudást felszívtad, majd a következő vizsgán átmész. Ja, és nyugodtan szórakozz annyit, amennyi jól esik
Ha nem teszed meg szerintem hamar ki fogsz égni a sok tanulástól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Leginkább azért nyitok erre egy blogbejegyzést mert szeretném kikérni a véleményeteket, hogy ti mit tennétek az én...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest