- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Win95- el nem foglalkoztam különösebben régebben sem, kirívó, lényegében semmire nem használható system. Win98SE- vel éledt fel a DOS/Win3.11 után az x86 vonal.
PCEm : ismerd meg, érdemes rá, hihetetlen. Én aki mindíg hadilábon álltam az x86 emulátorokkal, ez simán, könnyen kezellhető, tényleg mintha fizikailag összeszerelnél egy retró gépet, még az Ami clone bios is ugyanúgy viselkedik, mint anno, ha túl korán nyomod a del- t, akkor keyboard hiba, press F1 to bios...ugyanaz mint az eredeti lapon. Elképzelni sem tudom hogyan tudták ilyen élethűen leprogramozni.
PowerIso azért kell, hogy a virtuális vinyókra tudjál másolgatni, anélkül viszonylag nehéz, bonyolult, de ha adott, és belőtted a módszert, utána minden egyszerű.
Fent van a jelenlegi virtuális gépeim mentése az 1TB külső SSD- men, ha nem sikerül belőnöd, beviszem Fehérvárra, csak bemásolod a kész PCEm könyvtáramat, bármilyen modern gépen indul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!