Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Nem, egyáltalán nem rohantam pl Oreo-ra váltani. A felesleges fícsör-pakkot meg ugye meg tudjuk különböztetni a biztonsági frissítésektől, ugye
?
SzVSz 2-3 verziónyi távolságból érdemes "figyelni" a M$ nagyfrissítésként árult bétatesztjeit, egy rondaságba pár éve én is belefutottam több géppel is. Ezekre amúgy még simán van biztonsági folt.
Abban amúgy nem vagyok egészen biztos, hogy nem lehet "fű alatt" frissítéseket szerezni egy-egy régebbi verziónak, uis pár build fut LTSB/LTSC címen - mivel már fél éve linuxon vagyok, nem néztem hogy kell/lehet ezeket hackelni.
-
Tikakukac
titán
Ha azt írod, hogy "itt" akkor merek a fórumra gondolni, nem arra, hogy épp hova jársz be reggelente. Ez lehetett a félreértés
Nem lekezelés van, csak nehezen szoktam emészteni, mikor az évek óta rutin műveleteket valaki áthúzza, hogy ja, nem. Meg a fél internetet is egyúttal. Ez ilyen kormány féle szegénység felszámolása a statisztika átírásával jellegű.
-
Lord Myn
senior tag
Hm... érdekes.
Nekem volt olyan, hogy az alap telepítő (1506) elfogadta a Win7 Pro kulcsot (azt, amit még a valóban ingyenes időszakban regisztráltam update-re), de a 1709 vagy a 1803-as már nem amikor vadiúj telepítést akartam ugyanarra a gépre. 1809-cel még nem próbáltam Win7/8 kulcsot.
-
Tikakukac
titán
Maradjunk annyiban, hogy itt én dolgozom informatikusként, jobban ismerem a helyzetünket, mint te. :B
Baaaassszuuus. El is felejtettem, hogy én nem az vagyok, hanem nőgyógyász. De akkor bazzeg engem átkeféltek egyetemen isAkkor viszont sietek is a rendelőbe.
Ha informatikus vagy, az jó. Az nagyon jó. Sőt kiváló.
Akkor maradjunk annyiban, hogy adsz egy mailcímet és egy rendes címet, amire akkor futárral küldetem a gépsasokat és átirányítom az ügyfeleket. Targonca legyen, raklapos a kiszerelés ilyen időszakokban, nem vállalati szinten is. Jó mulatást. -
Tikakukac
titán
Maradjunk annyiban, hogy a felelős rendszergazdik érdemes inkább
Ahol ilyen nincs, nos, igen. Ott készülnek azok a mókás fényképek, hogy egy egész emeleten megy a BSOD és az emberek hajtogatják a papírrepcsiket, miközben ketyeg az óra.
Nekem úgy néz ki a Win frissítés, hogy másnap stabilan 10-15 ember reggel már ír facen és hív, hogy figyelj, valami gond van, nem bootol a gép, nincs wifi, lefagy és ő nem érti. A kis teácskámat szürcsölve pedig vérnyugodtan benyögöm: akkor ma ne is tervezz a gépeden semmit, mert bizony a Windows megint megjavította a jól működő gépedet.
Kedvenceim a típusokra meghalások. Mikor IFA platónyi azonos gép döglik ki, az külön móka. -
Tikakukac
titán
Picit árnyalom a dolgokat: ahol 2500 gép van, ott nem úgy működik a flotta menedzselés és frissítés kezelés, mint az otthoni gépsasokon. Vagyis hát lehet úgy is csinálni, csak akkor nem kell csodálkozni ha a reggeli munkakezdés eltolódik pár órával, mert a fél irodaházban leroggyantak a gépek
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- sziku69: Szólánc.
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest