- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
" igazából nem is a hibridalvás vagy mi ennek a neve, hanem valami session megjegyzés vagy mi ... és "folytatja" ahol abbahagyja"
Na ezt kipróbálom otthon este
Nekem semmit sem jegyez meg a rendszer, még újraindításkor se, pedig nem nyúltam az ehhez tartozó beállításokhoz sosem.
-
King Unique
titán
Ha az a gond, hogy újraindítás után miért nyílnak meg az előtte be nem zárt programok, akkor egyrészt ott van az Alt+F4 billentyűkombinációval előhívható leállítás, azt alkalmazva a régi viselkedés lép életbe. Másrészt néhanapján nem ártana megnyitni a gépházat, mert ott is beállítható (legalsó). Vagyis nem kikapcsolhatatlan... Harmadrészt van amikor a rendszer beállításaitól függetlenül az adott program akar automatikusan indulni erővel, lásd pl. Firefox, MBAM.
Szóval nem a gyorsindítást (Fast Startup) kell itt piszkálni, meg a hibernálást teljesen letiltani... Ráadásul pont felesleges letiltani teljesen a hibernálást, mert a hibrid alvásnál jól jöhet és az előbbit elég csak a vezérlőpultban kikapcsolni. De még kikapcsolni sem feltétlen muszáj, mert létezik ám Shift + leállítás opció is, ami eleve teljes leállítást hajt végre bekapcsolt állapotban is.
-
ttt
senior tag
Ezt az energia gazdálkodásnál ki tudod kapcsolni. Ott a haladó (vagy valami ilyesmi, nem vagyok win10 közelben, fejből írom) beállítások és ekkor lesz lehetőség, hogy a leállás teljes legyen. Ekkor nem hibridalvást csinál, viszont valamivel lassabban bootol (általában nincs érezhető különbség időben, de ez gépfüggő).
-
Tikakukac
titán
Ez a gond, néha én sem tudom ironikusan írjak-e triviális dolgokra választ vagy sem
Nyugodtan frissítsen csak a drága, ahogy telóban is. Elmondja mit akar, kinyomod és majd szól vagy tiltod az értesítést és cső. Winnél azért 1-2 házzal sajnos arrébb járunk. Mikor direkt kifejezetten bepipálja húgom, hogy kussolj, ne, ne indulj, ne, ne telepítsd fel a szutykodat és reggelre ott áll a gép, render lelőve és csak vigyorog az asztal, hogy "frissítések felrakva, most már csak 60000 backdoor van, amit majd javítunk mire már a fél világ járt-kelt a gépeden, ha esetleg tényleg marha kellemetlen volt amit csináltunk... na az nem érdekel senkit, csőőőő, vegyél 40k-ért kulcsot legközelebb is!"Hát igen, azok kellemes percek tudnak lenni. Nekem egy CAD rajzomba gondolt az asztalim friss felrakás után, hogy nem akarok rajzolni többet, frissíteni akarok, már, most azonnal. Ki is lett herélve rendesen azóta, pár óra ráment, de innentől nem fog senki semmilyen hülyeséget feltenni, drivereket átírkálni és társaik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Óra topik
- További aktív témák...
- Logitech Harmony Companion (hub+távirányító) rendszer
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Újszerű.Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i7-4702MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest