Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tikakukac

titán

válasz DraXoN #41 üzenetére

Ez a gond, néha én sem tudom ironikusan írjak-e triviális dolgokra választ vagy sem :B
    Nyugodtan frissítsen csak a drága, ahogy telóban is. Elmondja mit akar, kinyomod és majd szól vagy tiltod az értesítést és cső. Winnél azért 1-2 házzal sajnos arrébb járunk. Mikor direkt kifejezetten bepipálja húgom, hogy kussolj, ne, ne indulj, ne, ne telepítsd fel a szutykodat és reggelre ott áll a gép, render lelőve és csak vigyorog az asztal, hogy "frissítések felrakva, most már csak 60000 backdoor van, amit majd javítunk mire már a fél világ járt-kelt a gépeden, ha esetleg tényleg marha kellemetlen volt amit csináltunk... na az nem érdekel senkit, csőőőő, vegyél 40k-ért kulcsot legközelebb is!" ;] Hát igen, azok kellemes percek tudnak lenni. Nekem egy CAD rajzomba gondolt az asztalim friss felrakás után, hogy nem akarok rajzolni többet, frissíteni akarok, már, most azonnal. Ki is lett herélve rendesen azóta, pár óra ráment, de innentől nem fog senki semmilyen hülyeséget feltenni, drivereket átírkálni és társaik.

Új hozzászólás Aktív témák