- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Ez a gond, néha én sem tudom ironikusan írjak-e triviális dolgokra választ vagy sem
Nyugodtan frissítsen csak a drága, ahogy telóban is. Elmondja mit akar, kinyomod és majd szól vagy tiltod az értesítést és cső. Winnél azért 1-2 házzal sajnos arrébb járunk. Mikor direkt kifejezetten bepipálja húgom, hogy kussolj, ne, ne indulj, ne, ne telepítsd fel a szutykodat és reggelre ott áll a gép, render lelőve és csak vigyorog az asztal, hogy "frissítések felrakva, most már csak 60000 backdoor van, amit majd javítunk mire már a fél világ járt-kelt a gépeden, ha esetleg tényleg marha kellemetlen volt amit csináltunk... na az nem érdekel senkit, csőőőő, vegyél 40k-ért kulcsot legközelebb is!"Hát igen, azok kellemes percek tudnak lenni. Nekem egy CAD rajzomba gondolt az asztalim friss felrakás után, hogy nem akarok rajzolni többet, frissíteni akarok, már, most azonnal. Ki is lett herélve rendesen azóta, pár óra ráment, de innentől nem fog senki semmilyen hülyeséget feltenni, drivereket átírkálni és társaik.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Bluetooth hangsugárzók: különlegesebb darabok
- Mini-ITX
- Battlefield 2042
- Formula-1
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest