Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
-
erdoke
titán
Leírom ezredszer: A 32 GB-os microSD kártyám egy körömnyi olvasóban az autó kulcsán lóg. Eszembe nem jutna USB kábelt hordani a zsebemben, hogy fájlokat hurcolásszak a telefonomon. Tényleg van ilyen hülye?

Ugyanígy, két átlagos BT eszköz között a 100 KB/s sebességgel másolás is erősen 20. századi megoldásnak tűnik. Persze lehet ezeket lobogtatni, de értelmes ember inkább elfelejteni akarja őket. Jelenleg a tágabb családomban kb. 25 db "okos" eszköz van, egyetlen egyen se szállítanak (WTF?) fájlokat, vagy csereberélik őket BT-on. Pedig van a mintában mindenféle árkategória és operációs rendszer.
Csengőhangokat még a tini ismerősök se cserélik gyakran, én pedig ~5 éve ugyanazokat használom. Annak ellenére, hogy sokáig voltak olyan készülékeim, amin nem volt gond bármit és bárhol beállítani.Átlagembernek ezek nem fontosak, akiknek mégis, azok vesznek mást. Én inkább javaslok WP7 készüléket ismerősöknek (pl. 3-5e Ft-os csomaggal 2 év hűségre bagóért Lumia 710-et), mert azt nem akarják 1-2 hónap múlva földhöz csapni, és ugrálni rajta mint a hasonló árkategóriás androidos csodák esetében. Sőt, annyi idő alatt újra se indítják...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)