Új hozzászólás Aktív témák
-
Trevize1987
aktív tag
válasz Pttypang #184 üzenetére
Hát én úgy vagyok vele, hogy lassan 1 éve vettem az L800-ast azért mert ez a létező legszebb telefon a piacon és a WP-t is ki akartam próbálni. Abszolút nem bántam meg, de nagyon várnék már egy WP8-as L800-as házban telót. Mert amiket kiadnak mostanában mind nagy nekem. Nincs kis kezem, de van tabletem, minek a telefonnak is akkorának lennie. De a lényeg az, hogy ha neked nem fontos a jobb és több alkalmazás meg az a pár plusz funkció akkor a 800-as az egyre lejjebb menő ára miatt nagyon vonzó ajánlat lehet. Utoljára a Razr V3-asom és a Nokia E51-emet szerettem ennyire csak az alakja miatt (na nem mintha belsővel gond lenne).
-
-
Trevize1987
aktív tag
"Egyedül az offline navigációjukra lehetnek büszkék, aztán kifújt. Az meg nem egy hatalmas előny. Nem egy netcsomag van, ami már korlátlan netet biztosít, így nem kell aggódni, ha navi közben a progi növeli az adatforgalmunkat."
Angliából tolod a vakert, hogy itt sohaországban miért ne vegyünk WP-t meg Nokiát? Nem hogy vidéken, de néhol még Budapesten is belassul vagy elmegy a 3G. Nehogy már a szigetországi viszonyokhoz hasonlítsd. Az offline Nokia navigáció igenis marha nagy előny és kifejezetten vonzó lehet egy vásárlónak.
Amúgy meg kifogtál egy kissé selejt Lumia 920-at. Nagy ügy. Nagyon elvolt csúszva a Nokia és ekkora keresletre sem számítottak (nem hibáztatom őket érte), aztán meg hirtelenjében kellett összerakni egy csomót. Ezért még nem írnék lejárató cikket róla, max nem vennék többet.
Sok dologban teljesen igazat adok neked, rengeteg hibája van (főleg az operációs rendszernek) és nem biztos, hogy a Nokia jól tette amikor elkötelezte magát a WP mellett.
Viszont ennek a cikknek meg sem kellett volna születnie, itt senki nem lett okosabb semmivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Baldur's Gate 3
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Returnal (PS5)
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Ukrajnai háború
- Milyen notebookot vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest