- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trevize1987
aktív tag
válasz
Pttypang #184 üzenetére
Hát én úgy vagyok vele, hogy lassan 1 éve vettem az L800-ast azért mert ez a létező legszebb telefon a piacon és a WP-t is ki akartam próbálni. Abszolút nem bántam meg, de nagyon várnék már egy WP8-as L800-as házban telót. Mert amiket kiadnak mostanában mind nagy nekem. Nincs kis kezem, de van tabletem, minek a telefonnak is akkorának lennie. De a lényeg az, hogy ha neked nem fontos a jobb és több alkalmazás meg az a pár plusz funkció akkor a 800-as az egyre lejjebb menő ára miatt nagyon vonzó ajánlat lehet. Utoljára a Razr V3-asom és a Nokia E51-emet szerettem ennyire csak az alakja miatt (na nem mintha belsővel gond lenne).
-
-
Trevize1987
aktív tag
"Egyedül az offline navigációjukra lehetnek büszkék, aztán kifújt. Az meg nem egy hatalmas előny. Nem egy netcsomag van, ami már korlátlan netet biztosít, így nem kell aggódni, ha navi közben a progi növeli az adatforgalmunkat."
Angliából tolod a vakert, hogy itt sohaországban miért ne vegyünk WP-t meg Nokiát? Nem hogy vidéken, de néhol még Budapesten is belassul vagy elmegy a 3G. Nehogy már a szigetországi viszonyokhoz hasonlítsd. Az offline Nokia navigáció igenis marha nagy előny és kifejezetten vonzó lehet egy vásárlónak.
Amúgy meg kifogtál egy kissé selejt Lumia 920-at. Nagy ügy. Nagyon elvolt csúszva a Nokia és ekkora keresletre sem számítottak (nem hibáztatom őket érte), aztán meg hirtelenjében kellett összerakni egy csomót. Ezért még nem írnék lejárató cikket róla, max nem vennék többet.
Sok dologban teljesen igazat adok neked, rengeteg hibája van (főleg az operációs rendszernek) és nem biztos, hogy a Nokia jól tette amikor elkötelezte magát a WP mellett.
Viszont ennek a cikknek meg sem kellett volna születnie, itt senki nem lett okosabb semmivel.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az egyik legjobb, és egyben legrosszabb telefonom a Lumia 920; de gyári hibás vagy szimplán ilyen...?
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Óra topik
- Apple Watch
- Vicces képek
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest