- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz
#72042496 #122 üzenetére
A támogatások iszonyatosat dobtak. Nekem vannak ingatlanos, generálkivitelező és kőműves, ablakos, ács mellett segédmunkás ismerőseim, mind ezt mondják. Sokan CSOK-kal házat vettek és felújítanak, vannak akik külföldön dolgoznak és itthon vettek most házat, vagy örökölnek/szart vesznek és felújítva eladják többért, etc etc.
Az a durva hogy ami nem menthetetlenül szar az már elmegy bizarr összegekért. Itt nálunk az utcában - közel a központhoz, de nyugodt helyen - most volt egy ház pár hétig eladó, 23mil 90nm 60-as évek beli, kábé a főfalakon kívül minden kuka és pikk-pakk pár hét alatt elment - úgy, hogy kolléga még 22.5-ben vett egy kétszintes, modern szigetelt 2009-es házat (170nm lakótér?) garázzsal a városunk "Rózsadombján" 2018-ban. Annyira bizarr ez nekem is, de ennyire veszik... pedig nem egy nagy város ahol lakok, mennek fel az árak de még így is elkel amit érdemes megvenni.
Ez a reményem nekem is, ha végzek a házzal sztem a műhellyel együtt érni fog vagy 70-et az egész.
-
A Zéé
addikt
válasz
#72042496 #106 üzenetére
azt most nem tudok mutatni, majd csak február vége felé kezdjük
árak: itt Zalaegerszegen is eléggé elmentek sajnos. Ezeket a külvárosi lakásokat most olyan m2 áron áruljuk, mint 2 éve a BP VIII. kerületi, metró megállóhoz közeli lakásokat
4 éve lett volna lehetőségem megvenni egy full felújítandó lakást 11m-ért, de sokalltam is, meg még nem is volt annyira biztos a hazaköltözési szándék. Egy évre rá a 2 szinttel felette levő, ugyanolyan lepukkant lakás már 14-ért azonnal elment. Manapság 19-20m között lenne az ára. -
totron
addikt
válasz
#72042496 #52 üzenetére
A haladók 2 km távolságban gondolkodnak.
Számos emberi helyzet és tevékenység van, ami önmagában nem bűnös, de összezsúfolva összeférhetetlenséget okoz oda-vissza. Nyilván ki miből van besokallva, milyen a napi ingeráradat, ami rá zúdul, milyen életritmusban él, miben nevelkedett, sokváltozós. Ha volna egy gigantikus vajkés, elsimítnám az embereket egyenlő arányban, így a vízfejűség mellett az elnéptelenedett falvak sorsa is megoldódna. Gazdasággal persze a végtelenbe menően meg lehet magyarázni az urbanizáció hasznosságát. Várom azt a pontot, mikor a kritikus tömeg is rádöbben, hogy ez így nem tartható. Jobb híjján én is a HO-ra teszem meg tétjeimet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- Airsoft
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Szolid de eros esport/fullhd gamer pc 6mag 24gb ram
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest