Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
saril
senior tag
Sziasztok!!
az összes eddigi hozzászólónak és a cikk ÍRÓ-jának ajánlom ezt a kis hozzászólásomat
amit írtatok az mond hülyeség
tények: a sub kisebb lett de erősebb ráadásul jobban is szól mint a régi z5500 és azért lett kisebb de jobb is mert KAPCSOLÓ üzemű erősítő van benne, ezért nem is melegszik, nemtudom az ostobák honnan veszik hogy melegszik, én megszoktam küldeni rendesen mondhatni koppon a rendszert de 22 fokos szobában nem igazán melegszik miért is melegedne? a kapcsolóüzemű dolgok nem erről híresek ezért is nem kell rá hűtőborda sem...
a másik ostoba megjegyzés hogy nagy hangerőn a szatelitek üvöltenek, nem tapasztaltam optikán használom a rendszert és csak flac-zenét és 1080p-s filmeket nézek max hangerőn is gyönyörűen szól... miért is üvöltenének a szatelitek??? THX minősítése van a rendszernek ez garantálja a jó hangzást...
szóval aki olvassa a cikket az remélem az én hozzászólásomat is olvassa és nem hisz az elöttem leírt badarságoknak
ez nem egy visszalépés a z-5500 hoz képest hanem egy nagy előrelépés hangzásban és kivitelezésben is
üdv:saril
Új hozzászólás Aktív témák
lo A gigászok harca, avagy lássuk melyik éri meg jobban a pénzét!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Automata kávégépek
- Politika
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest