Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
-
sixpak
nagyúr
válasz
Synthwave #50 üzenetére
Semmi gond ezzel, nem vagyunk egyformák, mindkét tábor be tud vásárolni az ízlése szerint, nem muszáj villogó bizbaszokkal telepakolni a gépet, ha valaki agyfaszt kap tőle.
Bár tény, hogy az rgb, a legnagyobb feature a termékajánlókban és egyfajta hívószó is, rgb=cool...még ha amúgy egy rakás szar is a termék.
Az egeres sztorid vérfagyasztó, én jó pár éve használom az Icue-t, de eddig zero problémám volt vele, mondjuk hegesztik is rendesen, rendszeresek a frissítések.
Az LS 100 szerintem rengeteget ad az élményhez "(ambilight)", anélkül, hogy egy percre is tolakodóvá válna....a többi villogó Corsair cucc egy másik történet. -
sixpak
nagyúr
válasz
Synthwave #47 üzenetére
"Pont az egyetlen dologért, ami miatt nem kellett volna."
Érdekes, hogy ezt mondod, pedig a piacon teljesen egyedülálló fejlesztéseik vannak, gondolok itt a video lighting feature-re (LS100) többek közt, amit ilyen szinten csak Philips tud és ők azért meg is kérik az árát.
Emellett a szoftver szinte határtalan lehetőségeket biztosít, tényleg mindent meg lehet csinálni vele, a legújabb fejlesztésük a Monitor Screen, bár még nem tökéletesen működik, de van mód a testreszabásra. -
sixpak
nagyúr
Jó írás lett.
A cikk hatására előszedte a fiók mélyéről egy Logitech G19s-t.
Hibátlanul működik, csak a gombok (WASD) vannak nagyon megkopva.
Cserélhetőek a cap-ek ezen vajon?
Lehet érdemes lenne helyreállítani.
Én csak Afterburner-re használtam a kis képernyőt, néha még hiányzik, de a Corsair RGB ökoszisztéma miatt feláldoztam a Logitech-et.
Új hozzászólás Aktív témák
lo 17 év távlatból mit tud ma egy gamer billentyűzet programozható gombokkal és beépített kijelzővel?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Spotify
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- UHD filmek lejátszása
- Windows 11
- Politika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest