Hirdetés

2020. augusztus 13., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] [localhost:] SPAM

Hozzászólások

(#9) localhost


localhost
(Közösségépítő)

A múltkor meggazdagodtam, most már érthető, hogy üzleti körökben is népszerű vagyok! FONTOS: "az ügylet jogszeruen rántás nélkül megteheto. "

-------------------- idézem -------------------------

FROM: Mr. Patrick K. Sz Chan
(Ügyvezeto igazgató)
Hang Seng Bank Limited
83 Des Voeux Road, Central
Hong Kong SAR.

Értheto, hogy talán egy kicsit nyugtalan, mert nem ismersz, de van egy jövedelmezo vállalkozás javaslat a kölcsönös érdeklodésre számot megosztani veletek. Megvan a hivatkozást az én keresni valakit, aki megfelel az én javasolt üzleti kapcsolatot.

Én vagyok Mr. Patrick K. Sz Chan ügyvezeto igazgatója Hang Seng Bank Ltd. takarásban van egy üzleti javaslat az Ön számára. Én akarom, hogy segítségemre lesz a végrehajtó egy üzleti projekt Hong Kong az Ön országában. Magában foglalja az átadás egy nagy halom pénzt. Mindent erre az ügylet jogszeruen rántás nélkül megteheto. Kérjük, igyekszik betartani legteljesebb diszkréció érinto valamennyi ügyben a kérdést.

Miután az alapokat már sikeresen át, a fiókba fogjuk részesedése az arány jóvá kell hagynia mind a ketten.

Én inkább nem éri meg az én privát e-mail címét (ppkchan76@yahoo.com.hk), és végül azt követoen, hogy én átadják Önnek több információt szól, ezt a muveletet.

Kérjük, ha nem érdekli törölje az e-mailt, és nem vadásznak rám, mert én vagyok a karrierem elhelyezés és az élet, a családom a tét ebben a vállalkozásban. Bár semmi sem merte semmi gained.Do küld én a következo adatokat, ha válaszol vissza nekem.

Az Ön teljes neve:
Telefon és Fax:
Ország.

A legkorábbi választ erre a levélre, majd értékelni.

Kind Regards,

Mr.Patrick K. W Chan.

[ Szerkesztve ]

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] [localhost:] SPAM
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.