Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
A múltkor meggazdagodtam, most már érthető, hogy üzleti körökben is népszerű vagyok! FONTOS: "az ügylet jogszeruen rántás nélkül megteheto. "
-------------------- idézem -------------------------
FROM: Mr. Patrick K. Sz Chan
(Ügyvezeto igazgató)
Hang Seng Bank Limited
83 Des Voeux Road, Central
Hong Kong SAR.Értheto, hogy talán egy kicsit nyugtalan, mert nem ismersz, de van egy jövedelmezo vállalkozás javaslat a kölcsönös érdeklodésre számot megosztani veletek. Megvan a hivatkozást az én keresni valakit, aki megfelel az én javasolt üzleti kapcsolatot.
Én vagyok Mr. Patrick K. Sz Chan ügyvezeto igazgatója Hang Seng Bank Ltd. takarásban van egy üzleti javaslat az Ön számára. Én akarom, hogy segítségemre lesz a végrehajtó egy üzleti projekt Hong Kong az Ön országában. Magában foglalja az átadás egy nagy halom pénzt. Mindent erre az ügylet jogszeruen rántás nélkül megteheto. Kérjük, igyekszik betartani legteljesebb diszkréció érinto valamennyi ügyben a kérdést.
Miután az alapokat már sikeresen át, a fiókba fogjuk részesedése az arány jóvá kell hagynia mind a ketten.
Én inkább nem éri meg az én privát e-mail címét (ppkchan76@yahoo.com.hk), és végül azt követoen, hogy én átadják Önnek több információt szól, ezt a muveletet.
Kérjük, ha nem érdekli törölje az e-mailt, és nem vadásznak rám, mert én vagyok a karrierem elhelyezés és az élet, a családom a tét ebben a vállalkozásban. Bár semmi sem merte semmi gained.Do küld én a következo adatokat, ha válaszol vissza nekem.
Az Ön teljes neve:
Telefon és Fax:
Ország.A legkorábbi választ erre a levélre, majd értékelni.
Kind Regards,
Mr.Patrick K. W Chan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gitáros topic
- Napelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Eladó több db külső merevlemez
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest