Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
A lépcsőnjáráshoz:
Lassan öt éve lesz, mikor szirénázó mentő vitt a kardiológiára. Aztán vagy 3 hónap lett, mire úgy-ahogy kilábaltam belőle. Ez idő alatt az elméletekből is jól ki lettem nevelve. Mit egyek / mire ügyeljek /sport & séta / testsúly / dohányzás / alkohol etc. etc....
De erre ha kell, majd figyelek én, ne a postás tartson nekem Cardio-edzéseket, ha lehet. -
localhost
Közösségépítő
Óh hálás vagyok. Igazán! Élcelődés nélkül!
Az egészség egy kérdés, nem vitatom.
De gondold el, este kb. 6 körül érek haza, akkor tudom meg, hogy MÁSNAP még el kell mennem a postára is (aznap már nem jó, a posta csak hatig van) - mert a postásunk nem hajlandó elvégezni a munkáját? Átadni a levelet akkor, amikor itthon vagyunk, hanem csak bedobja az értesítőt?Ez az idegesítés többet árt a szívemnek, mint amennyit használ a potyán rámkényszerített lépcsőzés és séta.
Olvasd csak el a 22-es beírásomat.

-
JetiRulez
őstag
Ha nem lettem volna lusta, akkor Mátyásföldről a suliból Én is gyalog jöhettem volna haza jó időben. Csak 1,5 óra lett volna. Maximum 3 óra helyett csak 1 óra jutott volna koczkulásra, de az nem olyan lényeges utólag belegondolva. Mégis a szünidő kezdete óta 3-6 órákat ülök itt. Olyan, mint a cigaretta vagy az alkohol, szenvedélybetegség, amiről nagyon nehéz lemondani. Tudat alatt súgja valami, hogy itt kell ülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Le Mans Ultimate
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dell notebook topic
- Gyúrósok ide!
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T470,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest