- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
MasterMark #61 üzenetére
A csempe még a legkönnyebb megoldás mert nincs a begipszelésnél piszkolási lehetőség.
A csempét sima hengeres köszörűvel lehet nagyobbra csiszolni és a fúrás mehet is, vagy az egész csempét cserélni és alatta lehet dolgozni.
De meg kell rendelni a karmokat és minden megoldódik.
Ezt a beragasztgatás meg el sem tudom képzelni, hogy egy 60 mm-s dobozba hogyan ragaszt bele egy 60 mm-s dobozt.? -
Beni2360
félisten
válasz
MasterMark #57 üzenetére
Na még 1x neki fogok.
Egy 4 vagy 5 mm-s fúróval körbe fúrod a régi dobozt, hogy ki tudd venni.
Aztán kipucolod, hogy kényelmesen elférjen a másik doboz. Begipszeled a kívánt dobozt a helyére, ha kell és van falvastagság a közepében a talpánál fúrsz egy lyukat és tiplivel is lehet a z új doboz begipszelése után rögzíteni, hogy erősebben tartson. Kb fél óra alatt kényelmesen megvan mint nyugdíjas.
Nálam Pl egy 8 szögletű dobozt kellett betennem egy USB töltős földet konnektorhoz.
Most jött meg egy wifis kapcsolóm és ott is doboz csere lesz.
Remélem tudod hasznosítani az ötleteket.
Ui: Mivel láttam, hogy van 4 lyuk a sarkokban ahol rögzíteni lehet ott is lehet 5mm-s tiplivel a doboz mellé fúrni és becsavarozni a fedél eltakarja. -
szjoci
őstag
válasz
MasterMark #57 üzenetére
Húgomék házfelújításban voltak, mindenhova livolo kapcsolókat, dugaljakat rendeltek az itthoni forgalmazótól. Festés után hívtak hogy kössem már be a szerelvényeket... Ekkor szembesültek vele hogy ezeket a régi dobozokba nem lehet rögzíteni, mivel csavarozni kell. Nem akarták kivésetni a régi dobozt és csavarosat a helyére rögzíteni, így apósa beleragasztgatta valahogy az új dobozokat, én meg beszerelgettem a dolgokat. Utána írtam kíváncsiságból a forgalmazónak hogy miért nem gondolnak a régi szerelvénydobozosokra is, mire jött a válasz hogy ha írták volna a megrendelésbe hogy oda akarják beszerelni, küldtek volna hozzá rögzítőfüleket...
-
Flashy
veterán
válasz
MasterMark #57 üzenetére
volt egy kísérletem, olyan kétoldalú szivacsragasztóval körberagasztottam és felnyomtam a falra, 1 nap után lerúgta a merev villanydrót, aztán amikor végleg le akartam szedni, lejött egy darab a falból, mert akkor már ragadni akart, aztán most hagytam a fenébe. elvileg a Livolo bemutatótermében kapható hozzá karmos rögzítő külön is, de nem mentem még el hozzájuk. a villamos boltok nem tudnak semmi rögzítési lehetőségről a rendes csavaros megoldáson kívül. a fenti ragasztós megoldásban nagyon bíztam, mert az a ragacs nagyon sokat elbír, csak annyira merev a villanyvezeték, hogy nem tudom behajtogatni mögé. egyelőre a fiókban pihen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az okosodó iparközpontú világban nem nehéz hülyének érezni magunkat, lassan már csak a házunk nem okosabb nálunk. De most itt a megoldás!
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ózongenerátor a háztartásban
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Politika
- Gitáros topic
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest