Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Autodidakta módon felélesztettem egy debian lenny-t még régebben (voltak olyan egyszerű problémák, amivel napokig elszuttyogtam, mire szanaszét olvastam magam a megoldásért), viszont iptables kifogott rajtam.
A cél egyszerű. Teljes egészében kiváltani egy routert, természetesen annak minden szolgáltatásával! Van ebben vkinek tapasztalata - két hálókari +switch? Ezen kívül már menetkész lett volna (rtorrent, samba, meg már nem emlékszem még mi...)
Nincs esetleg vmi script, ami "összeollózza" nekem a kívánt dolgokat iptables alá? Úgy mint egy router webes felülete: ezt bekapcsolom, azt hozzáadom, amaz nem kell, stb. Mert így kezdőként "iptables advanced level" megakadt a torkomon... Jah meg annó nem találtam UPnP-t, meg QoS támogatást iptables alá. Ha már szerver, akkor tényleg váltsa le a routert...
Routerben kevés a ram, nem bírja a masszív torrentezést.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest