Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• The DJ

addikt

szgergely: A virtuális szerver sem való mindenkinek. Volt már dolgom azokkal is, sőt nem egyszer kerestek meg olyan ügyben virtuális szervert bérlők, hogy mit tegyenek, mert elfogyott a kiosztott memória és egy egyszerű ./configure-t nem tudnak lefuttatni. Vannak olcsón, de azok eléggé korlátozottak is. Ha pedig normális sebességet/tárhelyet/memóriát akarsz, akkor árban meg már ott vagy, mintha egy otthoni gépet üzemeltetnél.

Vladi: Köszi :) 512 mega rammal is el lehet indulni persze, nekem viszont kevés lenne. Ez a kis írás főként azért született, mert dokumentálni akartam a rendszerem életre keltésének a lépéseit és így később nekem is megmarad :) Az tény, hogy minden Linux szervert üzemeltető megírhatná a sajátját és az alap dolgokon kívül nem sok hasonlóság lenne köztük :D

ViZion: A NAS-t nem említettem valóban, de a felvetésed jogos, az is elegendő lehet, ha nincsenek nagyon extrém igényeink.

Kantorpe: Az enyémben, "csak" 2 darab 450-es táp van, de az egyik csak opcionális, elszaladgál nélküle is. Az viszont igaz, hogy a legtöbb upgrade az ilyen szerverekhez elég drága, bár ebbe drágább a beépítő keret, mint a belevaló SCSI vinyó. :)

Új hozzászólás Aktív témák