- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
"Az már más kérdés, hogy win 8.1-ről miért váltana bárki is. Már a gépekhez jár általában a licensz."
Nem "jár", hanem megveszed (kifizeted). Én pedig (és ezzel nem vagyok egyedül) nem veszek olyan gépet, ami Windows-zal jön, mert nem érdekel, nem használom, ezért nem is fizetek érte.
_(#51) #Chris
"Aki linuxra fejleszt valami GUI-val rendelkező cuccot, nagy eséllyel ubuntura-ra teszi és annak a default DE-jére, azaz a unityre."
Szerintem nagyon kevés a kifejezetten Unity-re fejlesztett cuccok száma, és az is akkor tényleg Unity-specifikus. Egyébként megy minden más ubuntu alapú cuccon ugyanúgy. Tudsz mondani olyan programot, ami csak unity-s Ubuntuval megy?
_
(#53) sheratan: aki fogékony többre, az megtalálja úgyis, mert már eleve keres, utánanéz, érdeklődik. Aki még életében nem látott linuxot (hiába fiatal, geek), annak csak akkor ajánlanék Arch-ot elsőre, ha tényleg hajlandó olvasni és akar tanulni, érdekli mélyebben az egész. Nem vagyok ellene a népszerűsítésnek, mert én is ajánlom szívesen, csak akkor az a cikk tényleg olyan formában legyen megírva, hogy egyértelmű legyen, hogy nem 2 kattintásos telepítésről van szó ilyen esetben, nem azoknak szól, akik azonnal készen akarnak mindent. És ha nem megy elsőre valami, akkor bizony jön a wiki/gugli/fórumok, és ne az legyen, hogy "szar a linux" és megy a delikvens vissza a Windowsra.
_
(#54) kovgab: valóban jó, ha nincsenek igazán igények testreszabás tekintetében, mert egyébként eléggé fapad az egész (még tweak progival is). Továbbá nem tudom, mennyire forrt ki a Freya, utoljára kb. fél éve használtam még a végleges előtti bétát, ott bizony voltak bugok. Továbbá a fejlesztők nyilatkozatai, hozzáállása miatt ott hagytam őket a fenébe és személy szerint már csak ezért sem részesítem előnyben az elementary-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest