Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz spammer #55 üzenetére

Szerintem az Arch esetében eléggé küzdeni kellene a szavakkal, hogy két-kattintásos telepítőnek állítsuk be :DDD

Amúgy persze igazad van, de azért nem kell senkit hülyének nézni, akinek van valamennyi affinitása a dologhoz, az meg fogja érteni a dolgot, és nem akadálynak veszi, hanem kihvíásnak. Oké, nem elsődleges rendszernek egyből, de egy taratlék vinyót bepattintva a gépbe mehet is a játék. Én is így kezdtem az Ubuntuzást, amikor még nem ment sem a hangkrátya, sem a webkamera, meg még pár dolog nem akart magától működni, ment a keresés, próbálgatás, aztán egyszer csak működött. Sokkal nagyobb öröm az ilyen, amikor nagyjából érti is az ember, hogy mit csinál, és tényleg sikerélmény megcsinálni.
    Kicsit úgy gondolom ezt az egészet, mint ahogy eredetileg a Raspberry Pie-t csinátlák, hogy fiataloknak oktatási céllal, mert manapság már egyre kevesebben mennek le ennyire alapokig, hoyg meguk építsenek fel hardvert: ugyanez igaz a rendszerre is.

Új hozzászólás Aktív témák