- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
Én nem nagyon égek Windows 10 tesztelési lázban, nyűg az egész már, nem tudok róla úgy írni, hogy ha nem élvezem. A Linux Mint-et csak mint tartalékos használom, úgy látom hogy másnak jó. Magamnak nem tudom felrakni elsődlegesnek, talán KDE verzióval teszek egy próbát, ha kijött. Főleg érzelmi okok miatt tartom többre az Ubuntuzást meg főleg a Debianozást a Mint elsődleges használata helyett. Meg a 14.04 alapú rendszerekben van egy bug, amitől nincs vsync a másodlagos monitoron. A vivid alapúakban már javították. De szeretem az LTS kiadásokat. Így maradt a Debian, ebbe nincs bug, és hosszú a támogatása is, fortélyokat meg menet közben tanultam meg. A Mint pedig amolyan revans volt a Windows 7-tel szemben, meg bizonyítás magamnak a blogban pontosan leírtam a történetet. Arról meg nem tehetek, hogy picit megkedveltem közben
. Azon az egy gépen igazán tökéletesen fut és a felhasználóknak is tökéletesen megfelel, kb nulla dolgom volt vele, se terminálhasználat semmi. Csak ment minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VGA kibeszélő offtopik
- iPhone topik
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest