- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
delphit és object pascalt hagyni kéne végre békében nyugodni. Abból jó nem igazán sült ki soha. Nem rég egy kisebb csapat, az amúgy jónak induló játékát, ezzel a nyelvvel hozta össze a 2000-res évek szintjére (GPU használat szinte nuku, több szál nuku)
Adobe cuccok pl nekem alkalmatlanok munkára, bár én gimp-et tanultam meg, nem PS-re rágyepesedve próbáltam gimpre váltani. (a PS CS6-ot kipróbálva borzasztó, zavaró és használhatatlan felülettel találkoztam, ami túl van "csomagolva", az új "feature" a 3d modellre való festés, pedig katasztrofális minőségű így használhatatlan). Autodesk cuccok (3ds maxot használok) vs Blender között, is megszokásbeli és max pluginkompatibilitásbeli különbségeket látok, hiszen a blenderben már jópár olyan feature van ami a MAX-ból hiányzik, vagy egyszerűen gagyin van megoldva (pl textúra bake, vagy 3d textúrázás, textúrafestés, pontosság), jópárszor elgondolkoztam rajta hogy le kéne szokni a maxról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- Akciókamerák
- Diablo IV
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Jövedelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs