Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
De ez most ha jól értem nem azt jelenti, hogy az SDK is natív menni fog linux alatt (legalábbis nem most), csak az adott játék exportálásánál lesz olyan lehetőség, hogy Linux, nem? Szerintem egyelőre csak az utóbbiról van szó, tehát arról, hogy lehet natív linux formátumokba menteni a játékot.
Nekem az SDK támogatottságára nagyobb szükségem lenne, mint arra, hogy AngyBots-ozzak linuxon.
Mert a hivatalos fórumon is még csak a sírás megy, semmi biztosan nem írnak a készítők az SDK-ról, csak annyit, hogy tervben van. Még egy "Under review" sincs oda téve alá, nemhogy egy "Started" pedig már több, mint 13000-en szavaztak.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest