- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Igen, azért mert neked nem megy a Microsoftos Hyper-V-ben, tuti az oprendszerrel van a gond. Hidd el, hogy engem a legkevésbé sem érdekel, hogy neked megy-e vagy sem, ez a te problémád. Ez a cikk egy kedvcsináló, aki érdeklődik kipróbálhatja. Ha így állsz hozzá, tényleg jobb ha nem erőlteted, gondolom a Windowst meg a Windowsos programokat is rögtön letörlöd az első hibánál.
ubyegon2: ugye ismered a kacsás-vizes viccet? Bekapcsolod a -noconfirm kapcsolót és csak egyszer kérdez jelszót az elején, aztán végigmegy. Ott fordít helyben, nyilván tovább tart mint egy előre elkészített csomag felrakása, ellenben gyakorlatilag minden elérhető, frissen, egy helyen. Van pár dolog ami tényleg sokáig tart (pl. VMware Workstation), de a többség lefut fél perc alatt. Múltkor még azt mondtad kb. 5 programot teszel fel, nincs 2 és fél perced? Sőt, a legtöbb dolog a belső tárolókból elérhető, nem tudom mi okoz ekkora gondot az AUR-nál. Neked amúgy úgysem jó más, csak a Mint meg a Debian, sajnos nem vagy nyitott semmilyen újdonságra, így tényleg nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged