- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz
tonyqa23 #306 üzenetére
Szerintem az előttem szóló kolléga okosat mondott.
Én ezt követném a helyedben:
Itt is egy használhatóbb videó hozzá. Szerintem sem érdemes megborítani a hdd-det. Max ha tettszik, akkor majd feltelepíted. Ezt meg nyugodtan tudod törölni a-nélkül, hogy a Windows-odat bármi bántaná.
Egy kezdő embernek teljesen felesleges az egyesek által ajánlgatott ilyen olyan partíciókkal foglalkozni mély szinten, mert ahhoz tapasztalat kell. Pontosan az ilyen tanácsok miatt utálják meg az emberek az éppen megtanulni kívánt operációs rendszert. Mert mindjárt azzal akarják megismertetni, hogyan kell byte szinten a hdd-t darabokra szedni, ez meg nem érdekli a legtöbb kezdőt, engem sem ez érdekelt az első linuxos éveim során. Ez kialakul, ha érdekel.
De először inkább nézd meg, hogy a rendszer tettszik-e, mert ha nem, akkor csak sokkal több fejfájást okozol magadnak...
-
ribizly
veterán
válasz
tonyqa23 #306 üzenetére
Én azért először mindenképpen egy virtualbox / virtual pc-ben nézném meg a helyedben mielőtt még nagyon mélyen belevágnék egy ilyen 180°-os fordulatba, ugyanis, ha valamit benézel telepítés közben akkor aztán oda minden ami a gépen volt. És habár nagyon sokat fejlődött a "userfriendly-ség" jegyében ez a része is a dolognak azért nem árt ha valamennyire ért az ember hozzá (értsd már látott előtte legalább egyszer egy ilyet).
Amúgy meg sok sikert hozzá és legyen benne örömöd!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (ÁRCSÖKKENÉS) Eladó Meta Quest Pro 256GB VR szemüveg Szinte teljesen új állapotban
- Oura Ring 4 Gold, Rose Gold (8,10-es méret) ÚJ ÁRA - 235.000 Ft
- Eladó: Teljesen Új Ooni Koda 2 Max Gázüzemű Pizzakemence Bontatlan, Gyári csomagolásban!
- Solana Mobile Seeker Web3 okostelefon
- Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest