Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
válasz
Remekelek28 #1951 üzenetére
Tehát akkor te,csak a budapesti vásárlási opciót vetted figyelembe. Vidéket nem,igy érthető. Én mondjuk vidéki vagyok,az biztosan nem számit. de Budapesten se lakik mindenki az üzlet mellett.
Hogy jön ide az, hogy egy bolt budapesti vagy vidéki? Volt ilyen kritérium?
"én mondjuk vidéki vagyok", 200 km-ről szerveztem utat oda, és ha netán bármi garanciális hiba lenne, - aminek kicsi az esélye - akkor is személyesen vinném Budapestre, az LG-be.Minden részletesen le van írva a téma-összefoglaló 4. VÁSÁRLÁS / GARANCIA fejezetben. Ez ráadásul rögtön az elején van, és egy hiperhivatkozással új lapon nyílik. A V10-en túlmenő fogyasztóvédelmi, adóhatósági és egyéb szempontok is meg vannak említve. Nem hinném, hogy sok szakmai fórumon általános lenne az ilyen szintű alaposság, még a nem éppen szakmai témában is.
Szépen megcsináltad az 1 hsz-t,ritka az a topic,ahol ilyen kreativ,de attól még a garancia terén azt hiszem el,amit a gyártó mond ,nem azt ami ide le van irva.
További jó munkát
1. Köszönöm
2. Nem 1-es hsz, hanem lenyíló TIR. Az első hozzászólás ez.
3. Felőlem azt hiszel el, amit szeretnél, nincs szándékomban elvenni a hitedet.
Ne hidd el azt sem, amikor pl. egy LG G4-es fórum társ, szintén beszkennelt papírokkal (ahogy én is) megosztotta a történetét, hogy a PartNero-s számlával (nem a garilappal) szervizeltette a telefonját. Ne hidd el más topikokban sem a megemlített LG hivatalos állásfoglalást, miszerint EU-s készülékeknél készpénzfizetési számla szükséges. Mindez a te döntésszabadságod.
Csak arra kérlek, (csak kérés!) hogy ezt a - valótlan hitedet - ne itt terjeszd.
Azt sem kérem, hogy hidd el azt, amit a topik-összefoglalóban írtam, még akkor sem, ha azok döntő részét személyesen teszteltem le, jártam utána, időt és energiát nem kímélve.Megértem, ha volt 3 negatív élményed a PartNero-val. Jómagam nem fogok kampányolni a boltért, csak megosztottam a tapasztalatomat. Szuverén jogod, hogy honnan veszed a telefonodat, de ha felteszel egy kérdést, arra valaki válaszol, - amit hitelesen alá is támaszt - akkor szerinted az a megfelelő hozzáállás, hogy:
a.) elkezded az álláspontjával eltérő negatív élményedet újra és újra leírni?
b.) olyan dolgot állítasz határozottan, aminek az ellenkezője le van írva a topik-összefoklalóban, amit nem a Topikgazda talált ki.Oriipo: Ezek szerint az 1941 es hsz odban te is teleszemrtelted a topicot,már,ha nekem cimezted az irást?
Válaszolok helyette. Igen, egyszer így tette. Talán tévedett, ki tudja. Neki is felhívtam erre a figyelmét, de ő ezt azonnal megértette, és utána nem tett ezért szemrehányást. Te viszont újra és újra fel-fel hozol olyan témákat, amelyek már lerágott csontnak tűnnek. Lehetséges, hogy te is tévedtél, de ennyiszer? -
válasz
Remekelek28 #1951 üzenetére
A mobilkereskedés -t bátran tudom ajánlani a számodra!
/12 hó garral bőven jó (hivatalos LG Hungary Gari) kapsz névre szóló számlát (27%-os áfával) , IMEI szám és telefon megnevezés is megtalálható a számlán , dátummal, pecséttel, signatureval, mindennel ! --- ja és original telefont kapsz ami vadi új (nem poros meg hasonlók...) !/Kép a számláról (nem nyilvános adatok kitakarva a képről)
L
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Vicces képek
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest