Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
Töltsd le és telepítsd. Mi ajánlaná fel max a frissítés ajánlja fel a Milesetone2 logout blogjában bent van a legfrissebb SuperUser és a Super SU is. Meg az oldalamon is meg találod
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
ROOT nélkül lehet törölni az apps mappában lévőket meg a vendor mappában lévő alkalmazásokat mert azok települnek az Alkalmazás kezelőből. Ajánlom figyelmedbe a Téma Összefoglalóban ezt a részt.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Elméletileg ha telepítetted a Milestone2 Logutjában lévő 2 db apk-t
A - SuperSU v.1.91 vagy Google Play-ról letöltve
B - SuperSU Pro vagy ez az oldalamról tölthető Elméletileg a Pro verziónak telepítenie kell. Ha nem akkor nem jó az LGpwn apk[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Semmit nézd meg van-e root jog
Azt, hogy az ikon ott van nem biztos, hogy van root jog is. Mondjuk egy Fájlkezelővel is megnézheted. Biztos, hogy jó?
Telepített valamit az LGpwn? valamilyen másik alkalmazást?
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
És másolni is tudsz vele. ha nem akkor a Fájlkezelőben be kell állítani.
Erre azért ja ha figyeltek az kis ördög nem alszik.
Az XDA fórumokon meg van aki arra gyanakszik, hogy appokat is telepített neki, pl az MTKCamera nevű appot, ami szó szerint kémprogram gyanús... [link]
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Mert ROOT jogot kell adni az es file explorerenek
Az ES FileExporelben a bal felső sarokba nyomsz egyet a ledörgölődő ablakban kiválasztod, hogy eszközök, ott legörgetsz a ROOT Explorer-re "KI -BE-re" gombra nyomsz egyet. Majd a fehér felugró ablakban ki megkeresed hogy system rrw- rro a amelyik ro-ben van azt átteszed rrw- re. Ha ezt nem állítod be nem tudsz másolgatni mit zavar a vendor mappa jó helyen van az ott ahol van meg ami benne van az is. A törléssel meg finoman csak.
-
bubus66
nagyúr
Az nem jelenti, hogy a garancia megmarad, ha a root nyomtalanul nem távolítható el. Ha viszont nyoma van akkor az a szerviz (szervizestől) függ hogy lesz-e garancia jegyen egy nagy piros X
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #10061 üzenetére
Teljes mértékben igazad van.
-
bubus66
nagyúr
válasz Blue Eagle #10067 üzenetére
Csinálj egy hard resetet talán meg oldja nem hiszem, hogy az akkumulátornak lenne gondja
-
bubus66
nagyúr
Milestone2
A SuperSU frissült frissítsd a logoutodba, prívátban küldöm
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
Miért kell a SIM-re menteni? Én soha nem használom. Csak a telefonét és ha van új szám akkor fél perc egy mentés ami az SD kártyán és a laptopon is megvan. Ennyire egyszerű. A Sim-re össze vissza neveket lehet írogatni, hosszú neveket rövidíteni kell. A SD-re való mentésnél még ha az SD kártyával történik valami akkor is vissaz lehet állítani a dolgokat. A SIM-ről megnem vagyok biztos benne, hogy vissza lehet állítani ha valami történik vele.
-
bubus66
nagyúr
válasz prannk #10083 üzenetére
Igen ha csinálsz backupot akkor meg marad minden. Nem igaz, hogy nincs a google playen olyan alkalmazás amivel lelehet menteni. Igen az úgy szokott lenni ha nem csinálsz factory resetet akkor meg marad minden, de azt hiszem hogy a beállításokat azt törli a kdz által fel rakott ROM. Viszont nem vagyok biztos bent,hogy a tegrának tetszeni fog factory reste nélkül. Az F6 meg lehet úgy csinálni, de én biztos ami biztos alapon csináltam egy factory resetet
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Blue Eagle #10095 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
Na uraim akinek nem kell recovery csak ROOT, jog kell az keressen meg a prannk mesternek nem sikerültb a bootlodert kinyitni, igaz nem adtuk fel holnap folytatjuk de a zárt bootloader mellett ROOT-oltuk
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #10108 üzenetére
A prank mesterét azért nem tudtam mert a hangerő gombot nem tudam team wiewerem keresztül megnyomni. Igen lehet benne valami igazság. De az F6-nál nincs ilyen probléma.
-
bubus66
nagyúr
válasz prannk #10130 üzenetére
Tessék bootloader nyitogató kisiparos V20B-EUO.kdz Miért azt hitted, hogy az OMAP drivert fel teszed akkor jó lesz (várj vele 1 órát és akkor kinyílik majd)
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz prannk #10152 üzenetére
Dobd el messze van a telenoft, a MÉH telepen a haver 5000 ropit kapott az L9-ért, mikor a 102 éves gáztüzhelyét leadta + az L9 és haza tért 13 000 Ft-al (ezért márt telefont adnak)))
(#10150) Pittyolo
A leírásod és linkeléseid alapján kinyitottan (igaz prannk mesteré nem sikerült).
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz Blue Eagle #10162 üzenetére
(#10162) Blue Eagle
Igen igazad van, és most látszik (amit sokszor) hiába pofáztunk, hogy nem minden jó az egyes típusokhoz amit a GooglePlayen találok, fölég nem recovery vagy kerenel vagy bármi más, itt az eredménye. Akkor tapsoljon örömében ha a gyári frissítő vissza tudja állítani.
Milestone2
Mindenhová kiírtam, ahol csak bejegyzést hagyok, hogy zárt bootloaderrel SENKI SE PRÓBÁLJON recoveryt flesselni...de hiába!
Látod ha talál valamit telepit esztelenül, mit hogy kérdezne vagy olvasna azt már nem, én meg csinálom neki, ha szerviz nem foglakozik vele.Azt ird ki mindenki flahsjen csak utána nem kell sírni rini
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
(#10171) Zsocó
Ha vennéd a fáradtságot és elolvastad volna a Téma Összefoglalót akkor megtaláltad volna rá a választ.
Mindenhol le írják, hogy csak a saját töltőjével lehet tölteni. Ha gond van vele akkor simán bukja a garanciát. Még mielőtt vitába bocsátkoznánk a szervizbe megtudják állapítani, hogy nem hozzá való töltő volt használva, ilyenkor szokott lenni a piros vonal a garancia jegyen.
Vagy tölthetem az LG telefonom nyugodtan Sony töltővel? Ezt a hatalmas baromságok ki mondta? A védelem a túltöltés ellen van. Hogy ne kelljen keresned tessék itt van érdemes elolvasni mielőtt hülyeséget csinálsz.
Bővebb információt itt/ vagy itt olvashatsz, az akkumulátorokról.
Nem szabad tehát lítiumos akkumulátort semmi mással tölteni, CSAK A SAJÁT töltőjével. Akkor sem, ha a használni kívánt töltő látszólag alkalmas lenne erre, azaz például megfelelő feszültséget és áramerősséget ad le és a csatlakozója is illeszkedik a tölteni kívánt eszközhöz.
(#10172) prannk
Azért nem tudod kinyitni a bootloadert,különben ha tölti ha nem akkor sem ajánlott, mert bár mi gond lehet belőle. Ne ad fel idő kérdése és sikerülni fog csak kitartás.
(#10173) mrx1212
Persze sikerülni fog csak ki tartás ídő kérdése lehet, hogy 1 óra lehet hogy fél év. ha kell segítünk ha tudunk.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Jó akkor töltsd csak másikéval, mert régi a cikk azért még ugyan ügy kell tölteni a telefont.
(#10177) bucsupeti
Igen neked midig igazad van veled nem is merek vitába szállni bocsánat, hogy mertem szólni.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz tormakrisz #10186 üzenetére
(#10186) tormakrisz
Nincs Rá GARANCIA!
Eladóvá vált 1 éves készülékem Garancia már nincs (mert a bootloader nyitva van).Meg van a doboza töltője papirjai és adok hozzá egy gumi tokot.
Tökéletesen teszi a dolgát.
Egy alaplap csere volt benne. TMOBILE függő.Ez lenne a reális
Soha nem volt buherálva tökéletesen teszi a dolgát.
Miért nem volt buherálva? Dehogy nem volt, a bootloader nyitás buherálás. Lehetőleg ne verjük át a leendő vevőket.
Nem kötekedésnek szántam de ez az igazság. Nem üzlet rontó akarok lenni de sajnos leírásod az nem jó.
Egy alaplap csere volt benne
Nem lett független a telefon?
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #10190 üzenetére
(#10190) Milestone2
+1(#10191) tormakrisz
Akkor új garanciajegyet kellett kapnod, mivel az IMEI-is változott ugye?? Ha azt nem kaptál, meg nem változott az IMEI akkor viszont egy buhereált alaplapot tettek bele.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz tormakrisz #10193 üzenetére
Újra indult a két év garancia vagy csak folytatólagos?
-
bubus66
nagyúr
válasz tormakrisz #10195 üzenetére
(#10195) tormakrisz
Nézd meg a garancia jegyen, és megtudod, hogy milyen.
(#10196) prannk
Ne a legujabbat rakd fel az XP-hez[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #10199 üzenetére
Felteszem én rendesen majd. Igen ebből jó pár user nem tudta volna, hogy hova kell be másolni
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Itt a V20O Backup a Milestone2 kolléga által linkelt, csak én összeraktam az eredeti mappájába.
Ha valamivel nem vagy tisztában kérdezz, mit, hogy könyv nehezék legyen a telefonodból.
Leírás a gyen...bek kedvért CWM_BACKUP_P760_V20O_bubus66.zip-et kicsomagolod az SD kártya gyökerébe, (ha nincs clockworkmod mappád), ha kész a kicsomagolás akkor elindítod a recoveryt belépsz megkeresed, hogy Backup&Restore Ott kiválasztod, hogy Restore majd a 2014-02-17.10.39.38 ez a mappa fog bejönni (ha nincs másik mentésed ha van akkor neked kell ki választani) Előtte nem árt a recoveryben egy full wipet csinálni ( ha valaki nem tudja mi az) akkor neki se álljon. Ebben a 2014-02-17.10.39.38 lévö fájlokat nem szabad bántani. jó ROM-olgatás kívánok.
prannk mesternek meg sok szerencsét a bootloader nyitáshoz.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Nem tudom mert én csak a darabokat raktam össze. Szerintem igen mert más képen nem nagyon tudja meg csinálni.
Ha meg nem akkor szerintem recoveryből ROOT-olhatod
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #10207 üzenetére
Az Offline nem mindig működik az F6 módszerét kell megpróbálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest