Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
(#1899) prannk
Ha tényleg nem nagyon bírod ki akkor nyugodtam nyomkod egy kicsit, csak ne tedd a gépre, csak amikor feltöltötted. bucsupeti írta, hogy nem muszáj úgy csinálni, ahogy az 1 hsz-ben leírtam(uk) ez csak egy tesztelt leírás,én azóta így csinálom, és egész jó akksi időt érek el. én csak irányadónak szántam, mindenki úgy csinálja ahogy akarja. Holnap úgy is felhívnak. Meg mondják, hogy mikor viszik ki úgy is. Türelemmel legyél csak. Én is türelemmel voltam,és meglett az eredménye. Én úgy fogom csinálni, ahogy eddig is szoktam.
-
bubus66
nagyúr
(#1895) prannk
Figyel ide új előfizetést vettél, mit háborogsz, meg kell várni én is beszéltem velük az enyém is „Jóváhagyás alatt van”. Ezért úgy gondoltam ma az asszonyéra rendelek egyet, nekem nem az a baj, hogy új előfizetést veszek, ha nem, hogy 3 hónapon belül másodszor akartam rendelni. Nem szabad csúnyán beszélni velük, mert akkor még február közepén se kapod meg. Ha háborogsz meg csúnyán beszélsz velük, akkor ők is betartják a 3 napot. a szállítási idő az nem az, ami oda van írva, mert ha holnap felhívnak, akkor, lehet, hogy pénteken megkapod
(#1894) kengyel
Igen én nem az ügyfélszolgálattal beszéltem, akkor sem mikor a másik L9 habokba ment hanem a webshoppal.
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
(#1882) prannk
Mert a megrendelésednél az van oda írva, hogy "Jóváhagyás alatt" mert új előfizetést vettél. Hiába hívod fel az előfizetésnél ez van.
(#1885) Lacko84
Az MTP módban a drivert telepítette? Ha a leírás alapján csinálod amit küldtem, működnie kellene. Próbáld meg, hogy a puglint eltávolítod és utána újra telepited
-
bubus66
nagyúr
(#1862) prannk
Nem baj de az első töltésnél ajánlatos meg várni a 4-5 órát kikapcsolt állapotba. Neked is ha kellenek alkalmazások akkor letudod tölteni ebből a HSZ-mből (#1859) bubus66.
Le tudod menteni a hívás infóidat és az SMS-ket. Ha véletlenül valami fontos elveszik, vissza tudod bármikor állítani.
Nem kötelező, én csak ajánlottam. Azt teszel fel, amit neked tetszik. Ha másik fájlkezelőt szeretnél, akkor azt teszed, fel, pl a GooglePlayből, én csak ajánlottam, mert én a FileExplorert használom, és nekem bevált.(#1863) cehaeries
Be linkeltem az alkalmazásokat.
Egy jó tanács, igaz csak abban az esetben, ha nem használod, akkor tiltsd le a GoogleMaps.apk, a Pénzügy.apk
meg amiket nem nagyon használsz. letiltatni, a Beállítások/Alkalmazások/Összes alkalmazásnál tudod. -
bubus66
nagyúr
válasz
Dadpool #1857 üzenetére
Az valamelyik File Explorert, (én a ESFileExplorert használom) ajánlanám még a 1TapCleaner (gyorsítótár tisztítása)
Mindjárt össze állítom neked egy csomagba.
1TapCleaner (gyorsítótár tisztítása)
SMSBackupRestorePro (Üzenetek, mentése és visszaállítása.)
CallLogBackupRestore25 (Hívás napló mentés és visszaállítása.)Benne van az Adobe_Flash_Player_11.1-111115007 és az AndroidProWidgets
Innen is tudsz válogatni RootRulez
-
bubus66
nagyúr
válasz
dokee78 #1846 üzenetére
(#1846) dokee78
Ez olyan dolog,hogy a mai napig mondják pár mobil boltban,hogy 10-12 órát tölteni kell.
-Hiába mondják az eladók, hogy első töltés 16 óráig menjen, ennek nincs értelme, mert mikor feltöltődik úgyis leáll a töltés,amit csak akkor tölt újra, mikor megint merült valamit, szóval az első töltés az 4-5 óra amit kikapcsolt állapotba kell elvégezni azaz ennyi idő alatt töltődik fel. Ez csak az elsőre vonatkozik, természetesen ez az idő csökken, az elkövetkező töltéseknél...
A 4-5 óra az így van és valóban kikapcsolt állapotban kell vagy legalább is ajánlatos úgy csinálni
Én minden egyes telefonomat így töltöttem, és volt, hogy 2,5-3 napot elment egy töltéssel. Persze a merülés, az használat függő is.
(#1847) sarkanyolo2
Igen így meg az első töltés kikapcsolt állapotban érdemes meg csinálni. Ez pont a Li akkumulátorokra vonatkozik nem a Ni-lesere.
-
bubus66
nagyúr
válasz
dokee78 #1806 üzenetére
(#1806) dokee78
Nem volt semmi csak nem jutottam dűlőre a pécsi T-pontal. Ezért eladtam, és vettem egy L9-et. Amit először vettem, az másnap megadta magát, visszavittem, és az L7-t adták helyette, ami nem volt szabályszerű. Annyiba sikerült csak velük meg egyezni, hogy a kettő közötti különbséget jóváírják.
-
bubus66
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #1804 üzenetére
Én meg rendeltem mert elegem volt a vitából a pécsi T-Pontal. Az L7 meg piacra dobtam.
-
bubus66
nagyúr
Feltettem a Logout Blogomba az L9 leírásában a KDZ updater frissítéshez a V10G ROM-ot, innen lehet tölteni, a frissítések is felfognak kerülni.
Itt is lelehet tölteni. Kicsomagolod a zip-ből és úgy tallózód be a KDZ updaterbe.
(#1793) akcsy
Én is ezt írtam neki PÜ-ben, hogy egyenlőre még használtan nem igen fog kapni, mivel T-nél sem régóta lehet kapni.
-
bubus66
nagyúr
(#1789) prannk
Szerintem aki ebbe a topicba jár az nem akarja eladni a telefont. mert az eladásnak nem itt a helye. A Másik a hardveraprón is nézegethetsz.
Küldök egy linket mert a barátom segített keresni. Ez neked is barátod
-
bubus66
nagyúr
válasz
Lacko84 #1755 üzenetére
(#1755) Lacko84
Annyit a hogy mikor rádugod akkor drivereket fog telepíteni, meg várod és használhatod, ha a PC Suitet is akarod akkor előtte azt tedd fel és utána a Telot és amit ki ad ablakot a legalsót jelöld be. Meg ha be teszed MTP mod ne ijedj meg mert előszór ott is fog drivereket telepíteni. Frissítésnél Csak hátsó USB használj, ne előlapit. A Laptopnál ott mindegy.
-
bubus66
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #1743 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
válasz
dokee78 #1736 üzenetére
Az attól függ mire szeretnéd használni. Szerintem meg ez miatt is van, hogy nem lehet át helyezni, (mondjuk ez hülyeség) mert át helyezni át lehet csak az alkalmazás nem biztos, hogy használni fogja,nekem az L7-en a SmsBackup&Restoret simán használja a Külső SD-ről. Viszont a Call Logs BackupcRestoret már csak a Belső SD-ről használja.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Gerzson6875 #1729 üzenetére
Figyelni kell a Webshopban mert ma reggeltől volt délutánig most megint nincs, szerintem be fog állni a 4XHD is így volt az elején.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Erdei88 #1700 üzenetére
(#1700) Erdei88
Igen nyugodtan fel teheted mer a 3 közül biztos, hogy valamelyik fel ajánlja, a frissítést. Én a KDZ módszert javasolnám, vagy a gyári updatert. a PCSuitet ha lehet akkor mellőzd.
A pcsuitenek vagy a gyári updaternek kell jeleznie.
(#1697) Onei
(#1701) M@nH. fórumtárs írt vagy az. Vagy pedig ha T-Mobile-nál nincs meg rendelve vagy beállítva a Hívószám kijelzés. Mert volt olyan díjcsomag, amelyikben úgy kellet külön beállítani ezt az opciót.
-
bubus66
nagyúr
(#1694) akcsy
Én is várom vagy akár te is tehetsz be az 1 Hsz-be. Nagyom remélem jövök vissza 99%-hogy itt leszek. Most már ahogy jártam nem vinném vissza mert meg tudnám csinálni. Jó nagy barom voltam. nehéz lesz vissza jönni mert megint nics a T-nél (ha csak nekem nincs félre téve)
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
(#1667) cil101
Te ezt honnan veszed hogy nincs bent? a Akkor aproximity az mi?
(#1666) sarkanyolo2
Az nem nagy fogyasztás, ha automatán van. Amik zabálnak a FB alakalmazás a Google maps mert ezek futnak a háttérben, is ha nem használja valaki érdemes letiltani, meg a FB alkalmazást is és a böngészőn keresztül használni. -
bubus66
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #1658 üzenetére
(#1658) sarkanyolo2
Ezt miért kapcsolja ki kapcsold ki a fényérzékelőt? Pont az a lényege neki hogy automatikusan szabályozza a fényérőt és ez által kímélje a az akksit. A merüléshez a a Háttérben futó alkalmazásoknak van közük, ezért amit nem használ az user érdemes letiltani.
-
bubus66
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #1658 üzenetére
(#1657) Lacko84
A1 Hsz-ben le van írva, hogyan kell tölteni első alkalommal. Az első töltésnél nem gond az ilyen nagy aranyú merülés. 3-4 töltési ciklus kell neki hogy beálljon. Jó tanácsként ha nem kell akkor 3G helyett 2G használj azok az alkalmazásokat amelyeket nem használod tiltsd le, őket. Ha úgy csinálod a töltést, ahogy az 1 HSZ-ban le van írva, fogsz kapni elfogadható aksi időt.
-
bubus66
nagyúr
válasz
midnightstar #1632 üzenetére
Nem de ha értesz hozzá akkor igen.
-
bubus66
nagyúr
válasz
kisocsi #1620 üzenetére
Nem tudom,még egyenlőre a pécsi T-Pont keveri a sz@rt. Most per pillanat a Fogyasztóvédelemnél van a dolog. Meg a panasz a Webshop felé. is ment. Arról nem tudok semmit sem. A panaszom kivizsgálása a pécsi T-Pont vezetőjénél állítólag 02.06-ig kell neki választ adni. Pedig a Webshop sürgeti őket rendesen. Minden kép lesz L9 akár mi lesz a vége az ügynek. Most 20-án lesz 30 napja hogy húzódik az ügy.
-
bubus66
nagyúr
válasz
kisocsi #1617 üzenetére
Csináld meg a V10E-re és szerviz lesz a vége. Ez alapján Próbáltam én és valószínű hogy közre játszott a vissza állításnál. Próbáld meg vele a v10E csaj jó tanács ha másodikra nem sikerül akkor ne csináld tovább igaz a te felelősséged. Nem kell el hinni azt sem, hogy a V10E nem lehet Rootolni. Én nem szólok bele,. azt csinálsz amit akarsz.
Miért olyan nehéz meg érteni hogy HW se ugyan olyan a P765 a P768 a P769 a P769 kisebb a kijelzője is.
akcsy Köszönöm a képet ki cseréletem, remélem a moderátorok is kicserélték. bucsupeti javítva van köszi.
-
bubus66
nagyúr
válasz
kisocsi #1615 üzenetére
(#1615) kisocsi
Azért maradt meg mert az P769 és azt lehet V10C-ig Rootolni. és nem P760. a Kdz-vel frissítesz akkor sem marad meg meg az OTA-nál se szerintem,mert ott meg igen ajánlott a factory reset. Ha minden képen Rootolni akarod akkor ne enged a V10E-re frissíteni. Én nem kísérleteznek a helyedbe. Ezt meg ha valaki kipróbálta volna úgy is meg osztja
KDZ updater.
Fontos tudni, hogy főleg gyári szoftverre ajánlatos vele ráfrissíteni, ha custom rom van fenn. A kdz fájlos frissítés nem jár adatvesztéssel, minden program megmarad, egyedül a ROOT jogot és ha volt fenn CWM azt veszítjük el.Ez mindegyikre vonatkozik.
Köztudott, hogy ez a Root működik V10a, V10b és V10c. Ez V10c ROOT és nem fog működni V10d felett (a jelenlegi formában)
Nézd meg itt a P760 ír a Roothoz?
-
bubus66
nagyúr
válasz
bucsupeti #1609 üzenetére
Szerintem meg mindegy, hogy hogyan van írva, mert sokan azt sem tudják mi az, a downgrade eszik-e vagy isszák. Aki meg tudja, az érti így meg úgy is. Meg ha fordítva írom akkor is.
akcsy
Javítsd át légyszíves, az 1 Hsz-ben a képet erre "A Downgrade Menete" ha kész küld át majd, PÜ-ben Köszi.
-
bubus66
nagyúr
(#1604) akcsy
Ez mióta P760? [THEME][JELLYBE4N'ish][TMOBiLE][L9][769BK][10E
bubus66 nem kell hozzá root mert v10e van a fórum címébe írva, amiről még ugye nem nagyon hallottunk root jogot
Bizony, hogy kell hozzá Root jog. Nem akarok veled vitatkozni de framework-res.apk meg többit is a fileExplorere kell telepíteni, azt meg nehéz lesz ROOT-nélkül ugye? Mivel a system be másolsz igen nehéz lesz ROOT jog nélkül, sőt nem is lehet.
A képen hogy a jogokat add az másolási és az olvasási jogokat állítod be ahhoz root jog kell.Meg a külön a FileExplorernek is meg kell adni a ROOT joogot.
1. telepítse ES File Explorer és APEX / nova launcher - 2. meghatározott apex / nova launcher alapértelmezett launcher - 3. használatával ES File Explorer másolat LGHome3_Theme_Biz.apk a system / app / set permisions az RW-RR példa kattintással - 4. használatával. ES File Explorer másolat SystemUI.apk a system / app / set permisions az RW-RR példa kattintással - 5. újraindításkor telefont! - 6. A telefonon menj a beállítások / home képernyő / theme, és válaszd BIZ élvezd!
-
bubus66
nagyúr
(#1600) cil101
Szerinted a V10E lehet vele erre mondtam az a dowrange meg ami ott van az gallyra fogja vágni a telot
Köztudott, hogy ez a Root működik V10a, V10b és V10c. Ez V10c ROOT és nem fog működni V10d felett (a jelenlegi formában)
(#1601) Erdei88
Szerintem ha van rootod akkor működni fog
-
bubus66
nagyúr
(#1591) akcsy
Tessék uram letöltöd azt a kis alkalmazást és meg csinálod ahogy le van írva és mindjárt láti a TC
-
bubus66
nagyúr
válasz
krisztian112 #1585 üzenetére
LG legújabb Android okostelefon, amelynek gyártása 2012-ben és a leszállított Android 4.0 Ice Cream Sandwich a fedélzeten lesz frissítés az Android 4,1 Jelly Bean. Azonban okos telefonok az LG indított 2012-ben még tovább kell fejleszteni, hogy Ice Cream Sandwich, és ha azok korszerűsítésekor akkor biztosan kap Android 4,1 Jelly frissítés de ez időbe telik.
ebbe tartózik bele az L9 is 2012. leszállított Android 4.0 Ice Cream Sandwich Miért az L9 nem akkor volt?
-
bubus66
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #1581 üzenetére
(#1581) sarkanyolo2
Ne mérgelődj, a Blacknél a topic címében is benne van, hogy Olvasd el az 1Hsz-t ott is volt olyan aki el sem olvasta. Ide is bele akartuk tettetni mivel címlapos írás így nem lehet módosítani a topic címét. Sőt az 1 Hsz-ket a Blackét a L9 és az L7 a Logout blogomba is el lehet olvasni.
-
bubus66
nagyúr
(#1582) prannk
Igen egy pár HSZ előbb linkeltem be hogy lesz rá JB. Szerintem meg éri, ez mind attól ki mire akarja használni.
(#1580) krisztian112
Megígérte az LG a Blackre is az ICS a Q3-ba aztán a Q4 vége felé meg érkezett. Reméljük itt nem így lesz.
-
bubus66
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #1576 üzenetére
Igen szerintem is.
-
bubus66
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #1574 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
Oda van írva a Kód a Hard reset az nem kell csak a factory reset kell.
Ez bele van írva
A szoftver frissítés a KDZ updaterel végezhető
A KDZ fájlokat régiók szerint innen tudod letölteni.
A KDZ updaterrel történő frissítés menetéről itt találsz leírást.
FONTOS! Aki az LG Updatert használja, frissítés előtt csináljon egy Factory Resetet a következő módon:
a tárcsázóba üsd be a következőt: 3845#*760#, majd azon belül válaszd ki a Factory Reset opciót, s csak ezután frissítsen! Alternatív megoldás a Gyári beállítások visszaállítása, majd ezután a frissítés. -
bubus66
nagyúr
válasz
krisztian112 #1557 üzenetére
(#1557) krisztian112
Amúgy semmi értelme nincs.
-
-
bubus66
nagyúr
(#1544) akcsy
A frissítés akkor is mehet ha a superuser rajta van annak semmi köze a frissítéshez. Nem kell az unroot, ha frissíted, csak akkor utána csinálj egy factory reset-et-
Jó az EXT partíció csak én azt mondtam, hogy nem használ az SD-kártyának. Anno még a Skatera csináltam én is.
(#1545) Dreimus
NTFS-re és a telefon látja? mert az hihetetlen, hogy az NTFS-látja mikor annak FAT32-kellene lennie.
-
bubus66
nagyúr
A Link2sd az meg van nekem is Küld át a linket légyszíves
Tessék itt találsz leírást de nem vagyok benne biztos, hogy működni fog.
A Másik meg oldás a még meg nem oldják az SD-krátyára való másolást addig szerintem ne nagyon mokoljatok.
Az EXT particó nem nagyon használ a SD kártyának
-
bubus66
nagyúr
(#1530) akcsy
Ha a KDZ updaterrel állítod vissza. Akkor nem kell az 5-6-os pont.
(#1528) krisztian112
Az akkumulátor merülés az elégé user függő is. Ha nem kell akkor ne használj 3G mobilnettet. Meg azokat az alkalmazásokat amelyeket nem használsz Tiltsd le!
Persze, ha a játékot nyomkodod,akkor csodát ne várj tőle.
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
Próbáld meg úgy, hogy ha van a olyan, hogy Save Folder a játék beállításokba, hogy át írod erre mnt/extrenal_sd/ a mappa amiben a játék van, átmásolod a játék mappát, majd a meg adod neki amit írtam kitörlöd az SD-ről és meg nézed, hogy működik-e. Én a ScreenshotER-rel kipróbáltam és most oda meneti.
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
Badboys #1475 üzenetére
(#1475) Badboys
Erre gondoltál ez a Blacknél
(#1477) Takhanto
Igen igazad van mert ha nem oda telepíti és akkor hogyan éri el az indítási útvonalat.
Igen belépni be tudsz bármilyen fájl kezelővel de se másolni se mozgatni, se törölni nem tudod csak akkor, ha root jogod van és a fájl kezelőnek is van root joga.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Takhanto #1473 üzenetére
A feltelepített app-ot hogyan teszed át a system/app mappából a SD kártyára?
(#1472) LG friend
Ezenkívül (I)két navigáció+ zene+ képek+programok,(/I) mindez a külső sd kártyán, úgy hogy a belső tárhelyen még 1.9 GB. hely van.
Ezek nem alkalmazások a zenéket a képeket te másolod a külső SD-re az Alkalmazásokat amit telepitesz azok a system app mapába kerülnek, az csak akkor tudod át mozgatni ha van root jogod mivel, root jog nélkül nem tudsz a systembe nyúlkálni.
Látod a alkalmazásokat nem a Külső SD-ra ha nem a belsőre telepíti.
Itt meg láthatód hova telepíti
-
bubus66
nagyúr
(#1465) persil
Igen igy van ahogy írtad, az APK fájlok a system/app és lib mappába települnek, az pedig a telefon eblső sd-je
(#1460) LG friend
Egyébként annak, hogy a marketről letöltött apk fájl a belső memóriára kerül semmi jelentősége, hiszen azt áthelyezzük a memóriakártyára, és onnan telepítjük.!!!!!!!!!!!!!
Igen onnan telepíted de az APK amit a SD kártyáról telepítesz az a system/app mappába települ, tehát a telefon belső sd-je
-
bubus66
nagyúr
válasz
krisztian112 #1457 üzenetére
(#1457) krisztian112
Beállítások/ Képernyő zárolása/Widget és hivatkozások rá nyomsz az ikonra amelyiket cserélni akarod kiadja a listát ott választhatod ki
-
bubus66
nagyúr
Boldog Újévet Kívánok minden Fórumozónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- 3D nyomtatás
- AliExpress tapasztalatok
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest