Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feriikee
csendes tag
Jön a T-hez is!
Kicsit lekéstek vele...Laissez les bons temps rouler.
-
Feriikee
csendes tag
Én is tulajdonosa lettem egy ilyen készüléknek, csak van egy kis problémám.
A telefon T-s, itt írtátok, h megjelent a T-s 2.1, az pc suite ki is jelzi, h van rá frissítés, viszont a mobile update szerint nincs rá elérhető frissítés.Tudtok valami megoldást a problémára?
[ Szerkesztve ]
Laissez les bons temps rouler.
-
Feriikee
csendes tag
Joe, az új kerneleddel csak 600-ig tudom húzni a procit setcpuval. Hogy tudom 600-nál magasabbra húzni?
-
-
Feriikee
csendes tag
válasz joestone #17545 üzenetére
D:\Dokumentumok\overclock>adb wait-for-device
D:\Dokumentumok\overclock>adb push flash_image /data/local/tmp/flash_im
15 KB/s (0 bytes in 76044.004s)D:\Dokumentumok\overclock>adb shell chmod 4755 /data/local/tmp/flash_im
D:\Dokumentumok\overclock>adb push joeboot.img /sdcard/boot.img
failed to copy 'joeboot.img' to '/sdcard/boot.img': Permission deniedD:\Dokumentumok\overclock>adb shell /data/local/tmp/flash_image boot /s
t.img
error opening /sdcard/boot.img: No such file or directoryD:\Dokumentumok\overclock>adb shell rm /data/local/tmp/rageagainsttheca
D:\Dokumentumok\overclock>adb shell rm /data/local/tmp/flash_image
D:\Dokumentumok\overclock>adb shell rm /sdcard/boot.img
rm failed for /sdcard/boot.img, Read-only file systemD:\Dokumentumok\overclock>adb shell reboot
ezt adja ki.
-
Feriikee
csendes tag
válasz joestone #17563 üzenetére
igen, USB adattár mód kikapcsolva, engedélyezések bekapcsolva.
ebben a sorrendben írja ki: usb csatlakoztatás, usb hibakeresés csatlakoztatás, usb adattár kikapcsolása
ha lehúzom a statusbart, usb hibakeresés csatlakoztatva, és usb adattár kikapcsolása
[ Szerkesztve ]
-
Feriikee
csendes tag
Sziasztok! Van egy kis problémám. Ma reggel bekapcsoltam a telefont, és most nem működik se a home gomb, se a hangerő szabályozó gombok. joe féle 2.3-as rom van a telón. Valaki tud segíteni? (Újraindítás, akksi ki-be megvolt)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest