Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Asmodeus01 #14376 üzenetére
ez biza 2.1 a vodátol. LOL
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Naras
őstag
válasz Asmodeus01 #14376 üzenetére
Az
...és ez ráadásul a magyar Open ROM (nak tűnik), mi is ugyanezt tettük föl anno, ez az, amit valaki vagy lát, vagy nem lát... nincs semmilyen hivatalos Voda ROm, nem is lesz...
Aki eddig nem látta, az sztem nem is fogja, ha a hivatalosra vár, akkor a nagy semmire vár.[ Szerkesztve ]
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
Naras
őstag
válasz Asmodeus01 #14379 üzenetére
Mert balfszok, mert a szerencsétlen Help Deskes, aki a válaszokat küldi, annyi infóval nincs ellátva, mint mezei gyom műtrágyával...
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Asmodeus01 #14379 üzenetére
azt senki sem érti. ők sem. mi sem
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Asmodeus01 #14382 üzenetére
nemhiszem....
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz Asmodeus01 #15201 üzenetére
Hozd be a névjegyzékedet, majd a menü gombra kell tapiznod, ez a bal oldalon a képernyő és a hívás gomb között helyezkedik el. Ekkor feljön egy menü (egyébként majd' minden app esetén itt kell elérni a menüt, nem is értem hogy ezt eddig hogy nem vetted észre?) és itt "Új névjegy".
Motorola Moto x
-
Wans///
csendes tag
válasz Asmodeus01 #19389 üzenetére
Milyen új és privát között? am astro file managerről beszélünk
-
Wans///
csendes tag
válasz Asmodeus01 #19394 üzenetére
Tudom de arra mi lehet a megoldás hogy le tudjam játszani?
-
ruzsabazsa
aktív tag
válasz Asmodeus01 #19486 üzenetére
De mit csináljak h azt kérje?blokkolta...
-
ruzsabazsa
aktív tag
válasz Asmodeus01 #19488 üzenetére
Bekapcsolom és "pin blokkolva" és alul pedig a vészhívás:S
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz Asmodeus01 #21222 üzenetére
egy dolgot sajnálok még azon kívül hogy paraszt voltam tegnap este: nem kapcsoltam be a GPS-t a MyTrack-ben, hogy felvegyem hogy jöttem haza...érdekes lett volna tanulmányozni az oszcillációim amplitúdóját, illetve egy teljes számítógépes szimulációt lehetett volna velem helyettesíteni, a bolyongás témakörében...szerintem nem volt olyan utca hajnalban, amin ne mentem volna végig....pffff
Motorola Moto x
-
molbali
tag
válasz Asmodeus01 #21222 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Csak az első pár alkalommal. Utána már szinte kívánnád.
Blokkolnam0: Még van az a lehetőség, hogy a külföldieket aljasítod le még egy két ilyen bulival a Te szintedre.
Aztán már fel sem fog tűnni nekik.
[ Szerkesztve ]
-
molbali
tag
válasz Asmodeus01 #21225 üzenetére
Eleinte mindenképpen a temetésedet. Azután............. Nem segítek, találd ki!
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz Asmodeus01 #21227 üzenetére
jaja, külföldi kutatómunka, néhány kolléga előtt sikerült tegnap este bemutatkoznom...pfff...nem vagyok normális
mondjuk vannak jó oldalai a dolognak, ha Mo-on kötözködtem volna úgy biztonságiakkal mint itt, akkor beztos hogy lefejeltem volna a bakancsukat párszor a fejemmel...
apropó, tudtátok azt, hogy bizonyos német tartományokban nincs olyan hogy alkohol fogyasztás tilalma közterületen? nekem tegnap mondták, fura...
[ Szerkesztve ]
Motorola Moto x
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz Asmodeus01 #21229 üzenetére
basszus , de akkor is szar, hogy nem emlékszem egy pár órás időtartamra...egyik percben részegen ülök egy székben, és kezemben kártyalapok, a következő pillanat amire emlékszem, hogy egy szórakozóhely előtt valamit magyarázok egy kidobónak az utcán...teleportálósra piáltam magam!
[ Szerkesztve ]
Motorola Moto x
-
molbali
tag
válasz Asmodeus01 #21229 üzenetére
Hááát mondasz valamit. Itt a Balatonon is úgy el szoktak durvulni a németek, hogy az csak na.....
Ők sem törődnek vele, hogy vendégségben vannak.
Legalább most visszaadtad nekik. (Az is lehet, hogy egyben adtad vissza az összeset)
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz Asmodeus01 #21233 üzenetére
hát egyszer volt egy ilyen "affér" is...jópár éve Pesten jártam...sikerült egy kiskocsma teljes piakészletét kiinni... rég látott haver megjelent, és kitaláltuk, hogy akkor most nekünk csajozni kéne, menjünk táncolni és szedjünk fel valami luvnyákat.
Taxisnak mondjuk, hogy olyan helyre vigyen, ahol sok a csaj! Kitesz egy helyen, alagsori szórakozóhely, lent bárpult a lépcsőnél, belépőt befizettük meg vettünk két sört. Be a küzdőtérbe:
a következő kép fogadott: a tánctéren végig asztalok, és csak faszik. A porondon meg egy nyilvánvaló módon transzvesztitának látszódó faszi énekel kitömött mellel.
Elképedve állunk, és isszuk a sört...Erre érzem, hogy valaki megfogja a seggemet. Nem tudtam mit csinálni, odahajolok haverhoz, és ennyit mondok neki: " bocs, de ezt meg kell tennem!" ás átkaroltam ...
Annyira fostam, hogy muszáj volt buzinak tetetni magamat, féltem hogy ezek itt a helyszínen megdugnak...mondanom se kell, a WC-re nem mertünk kimenni, bevertük a sört, és húztunk haza a rákba, valahogy elszállt a buli-kedv...Nos a taxis gyerek vicces kedvében volt...
Motorola Moto x
-
joestone
addikt
válasz Asmodeus01 #21434 üzenetére
alap gyári rom esetén igen.
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz Asmodeus01 #21434 üzenetére
ja, ha gyári romod van (főleg ha csak 1.6-os) ez ilyen. Kicsit talán gyorsul, ha a címjegyzéknél kikapcsolod a gmail fiókkal való szinkronizációt, illetve a SIM-ről olvasást is talán. Tehát ha csak a telón tárolt címjegyzéket kell mutatnia, akkor kicsit pörgősebb...
Amúgy szvsz kár ezt a telefont 2.2.1 alatti ROM-al használni, olyan mintha egy mai PC-re Windows 95-öt raknánk...
Motorola Moto x
-
joestone
addikt
válasz Asmodeus01 #21440 üzenetére
Azon gondolkoztam , hogy az 1.4.2.1 esetében sokan panaszkodtak ilyen lassulásokra , ezek csak az app2sd-re vezethetőek vissza. Azt ki tudod próbálni , hogy root explorerrel kitörlöd az /etc mappából az init.sh fájlt. vagy átnevezed init.sh.ori -ra. Teló újraindít és figyeled az effektet. Ha bevált a trükk akkor az autorootapp2sd-vel meg tudod csinálni az app2sd-t. (1 menüpont) .
-
joestone
addikt
válasz Asmodeus01 #21445 üzenetére
Ha letöltöd az autorootapp2sd-t abban benne kell lennie az adb.exe nek. A telón meg ugye az usb hibakeresésnek bakapcsolva kell lennie.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Asmodeus01 #22549 üzenetére
nyelvválasztás, mint lehetőség?
(#22550) hackeeeee én is várok....de csak a kártyámra.
ami volt visszajelzés...engem meggyőzött.
[ Szerkesztve ]
-
kisspepe
tag
Miután felrakjátok a 2.3 fix-et érdemes nyomni egy hard resetet rajta. Én is először úgy ahogy volt feltettem, és elkezdtem használni, beállításokba átállítottam a nyelvet magyarra, és fele angol fele orosz volt. Utána nyomtam egy hard resetet, beállítottam a magyar nyelvet, és így most már minden angol rajta, egy orosz szó nincs sehol.
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Asmodeus01 #22561 üzenetére
eddig az is ment. lehet a HR azt is megoldja.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Asmodeus01 #22563 üzenetére
rendesen feltoltad te?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Asmodeus01 #22565 üzenetére
a telepítésre, mapok másolására....stb...
meg gondolom SD kártya azért van a telefonba.
[ Szerkesztve ]
-
kisspepe
tag
válasz Asmodeus01 #22561 üzenetére
A Rigora nincs, nem nagyon használom, szeptember óta mióta megvan a telefonom, talán egyszer elindítottam még anno 1.6-on.
-
neorow1
aktív tag
Nyelvet magyarra, restart és kapsz egy félig angol félig magyar gui-t és ciril betük sem lesznek.
Winampra:dsp manager bass boost on és enjoy
[ Szerkesztve ]
-
milu44
aktív tag
válasz Asmodeus01 #24068 üzenetére
Inkább hazai romot használok ezzel is erősítve hogy a magyarok is tudnak, sőt jobbat is mint más országbeliek.
Xiaomi redmi note 11NFC spesn
-
milu44
aktív tag
válasz Asmodeus01 #24077 üzenetére
Ez tetszik.
Itt dicsérjük Joestonet és persze ilyenkor nincs fenn.[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 11NFC spesn
-
St3ven
addikt
válasz Asmodeus01 #28999 üzenetére
Ha visszaolvasol pár hsz.-t, ezt kitárgyalták fentebb a kollégák.
Esetleg külön progival belevarázsolhatod.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
válasz Asmodeus01 #29001 üzenetére
Ebben a topicban biztos tudnak rá egy jó appot, emlékeim szerint már előkerült ott is a probléma:
mobilarena.hu/tema/android_appz_szoftver_kibeszelo_topik/friss.html
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
buktagt540
senior tag
válasz Asmodeus01 #41581 üzenetére
Használd a jobb felső sarokban lévő keresőt.De parancsolj:ICS beta
-
buktagt540
senior tag
válasz Asmodeus01 #44036 üzenetére
Köszönjük! Én is mindenkinek B.Ú.É.K!
-
pikszel
addikt
válasz Asmodeus01 #47417 üzenetére
Ennek a zipnek tartalmát bemásolod ide: system/media/ringtones
Root jog szükséges hozzá!„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
Asmodeus01
tag
válasz Asmodeus01 #47857 üzenetére
Megoldottam,,,
)()--Ne feledd! Attól, hogy valakinek baja van veled, az attól még mindig csak az Ő baja.... .--()(
-
Pecc
őstag
válasz Asmodeus01 #47977 üzenetére
Kicsit nagyon ugrottál akkor
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Asmodeus01 #48020 üzenetére
Szerencsed volt , az meg egy hulladek desktopon.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Bergo
tag
válasz Asmodeus01 #48020 üzenetére
Lehet jobban fel voltál készülve ami a drivereket illeti Sokszor a win7nek is problémát okoz a felismerése download módba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest